Cum sa arzi grasimea abdominala prin...sex. Adopta aceste pozitii

Cum sa arzi grasimea abdominala prin...sex. Adopta aceste pozitii

Grasimea abdominala reprezinta o problema atat pentru femei cat si pentru barbati. In sezonul rece, acest fenomen este cu atat mai greu de stopat, mai ales din cauza alimentatiei mai bogate, mai grele. Pentru a combate ingrasarea, e necesar sa faci sport zilnic si sa incerci o alimentatie mai echilibrata. Si ar mai fi ceva! Poti sa reduci aceasta grasime nesuferita cu o portie de... placere! Mai exact, folosind anumite pozitii sexuale.

Pozitii sexuale care te ajuta sa arzi grasimea abdominala:

- misionarul – nu o fi ea o pozitie iesita din comun, dar cu siguranta te ajuta sa slabesti. Practic, in timpul pozitiei misionarului vei lucra muschiul gluteal, coapsele, muschii abdomenului, iar in functie de pozitia exacta poti lucra si bratele.

- in picioare – o pozitie care solicita foarte mult muschii, mai ales gambele si muschiul gluteal. E dificil, mai ales cu mentinerea echilibrului de care femeia trebuie sa se ocupe(atat pentru ea, cat si pentru partener). Cu putin exercitiu, insa, oricui i se va parea din ce in ce mai simplu si mai placut. Iar eficienta cu privirea la eliminarea grasimii abdominale e garantata.

- doggy style – o pozitie care va aduce placere reciproca dar si ceva grasimi arse. In aceasta pozitie, barbatul va lucra muschiul gluteal si abdomenul, iar reprezentantele sexului frumos vor lucra tricepsul, pieptul, abdomenul si picioarele.

- cowgirl(femeia deasupra) – este o pozitie ce favorizeaza femeile. In aceasta pozitie, ele vor putea controla miscarile si intensitatea, lucrand, in acelasi timp, muschiul gluteal, abdomenul si coapsele.

Cat ne ajuta sexul sa slabim? Unele studii estimeaza ca o partida de sex pe saptamana, vreme de un an, echivaleaza cu arderea a 7500 calorii. Asta inseamna circa 120 kilometri de alergare.
Asadar, sexul ne ajuta sa slabim, cu siguranta. Nu trebuie sa uitam, insa, un aspect imporant. Nu doar pozitiile conteaza, ci si intensitatea actului. Cu cat dureaza mai mult, cu atat vei arde mai multe calorii.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Viata omului modern este nelipsita de stres. Uneori, stresul cotidian se rasfrange asupra corpului si la nivel...
Multe persoane incearca sa slabeasca. Procesul este, de multe ori, dificil, mai ales cand vrem sa scapam...
Multe persoane incearca sa slabeasca. Procesul e, de multe ori, dificil, mai ales cand vrem sa scapam...