Manichiura. Tendintele anului 2018

Manichiura. Tendintele anului 2018

Manichiura evolueaza rapid! In ton cu societatea, am putea spune. Asa se face ca, deja, s-au cristalizat tendintele lui 2018. Nuantele nude si stilul minimalist sunt la mare cautare in aceasta perioada. Dar nu sunt singurele trenduri. Sa vedem despre ce este vorba!

Culori neutre. Aceasta manichiura clasica va fi mereu la mare cautare. Ar trebui sa o folosesti mai des in 2018! Vei deveni nmai feminina si mai sofisticata.

Nuante inchise. Sa ne gandim putin... Ce zici, de exemplu, de un albastru cobalt sau de un rosu burgund? Nuantele acestea sunt ideale pentru vremea rece. In plus, creeaza un impact puternic, iar manichiura va iesi in evidenta, in sensul bun al expresiei. Poti opta pentru culori saturate, bogate, ce atrag privirile. Culorile inchise se potrivesc oricarui format sau lungime de unghii, de la cele scurte si naturale, pana la constructiile din gel sau acril.

Glitter si nuante stralucitoare. La fel ca articole vestimentare si unghiile isi cauta stralucirea, conform ultimelor tendinte. Alegi sa fixezi particule stralucitoare din loc in loc pe unghiile tale sau le acoperi complet cu glitter? Nu vei da gres daca incluzi un strop de stralucire in manichiura ta.

Modele abstracte. Vorbim despre o continuare a trendului aparut in 2017. Desenele abstracte, modelele geometrice, liniile drepte sau ondulate pot fi utilizate impreuna cu nuantele puternice, saturate, pentru a obtine manichiuri cu adevarat speciale.

Stil minimalist. Poti alege elemente decorative simple. Utilizeaza banda pentru unghii si spatiul lasat gol pentru modele de manichiuri care vor fi la moda si pe care le vei prefera. Poti opta pentru tonuri pastelate de bej, crem sau roz, pentru a obtine un plus de eleganta. Daca doresti, poti folosi si nuante foarte pale de lavanda, una dintre culorile la mare cautare in 2018.

Aplicatii din cristale. In ultimii ani, s-au tot folosit aplicatii din cristale de mici dimensiuni, adesea grupate pe aceeasi unghie. In 2018, se folosesc tot mai frecvent cristale masive ce decoreaza fiecare unghie. Vorbim de un look indraznet, care iti va permite sa obtii o manichiura nonconformista si moderna. O astfel de alegere este potrivita pentru ocaziile speciale, in mod deosebit pentru petrecerile informale sau iesirile in club. La birou, nu folosi o astfel de manichiura.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cele mai multe femei folosesc manichiura semipermanenta. E o solutie mai eficienta, in sensul in care nu...
Manichiura Ombre sau in degrade consta in aplicarea unei nuante deschise la baza unghiei si a unor...
Nu este necesar sa apelati la serviciile unei profesioniste pentru a realiza voi insiva o manichiura de...