Cum sa iti maresti sanii in mod natural. Asta chiar e o metoda ciudata

Cum sa iti maresti sanii in mod natural. Asta chiar e o metoda ciudata

Metode de infrumusetare exista din plin. Unele sunt avizate si ofera o eficienta sporita, altele sunt controversate si contestate de multe reprezentante ale sexului frumos. Astazi va prezentam o metoda de marire a sanilor...in mod natural. Stim, pare o gluma, insa o americanca sustine ca se poate.

Metoda de marire a sanilor in mod natural:

Ai nevoie de:

- pasta de dinti, faina, albusuri si castravete.

Ce trebuie sa faci:

- amesteca ingredientele si intinde solutia pe piele.

Marirea sanilor cu ajutorul pastei de dinti. Video

Explicatie. Inventatoarea retetei sustine ca sanii vor deveni mai fermi, deoarece se micsoreaza porii, iar pielea se ridica. Efectul, spun specialistii, chiar exista, insa este unul temporar. Sanii sunt fermi atunci cand pasta de dinti se usuca. Efectul dispare, insa, imediat dupa ce inlaturi pasta de dinti cu apa.

Metoda pe baza de vaselina. O alta metoda controversata de marire a sanilor e bazata pe un amestec de pasta de dinti si vaselina. Tot temporara este solutia. Practic, vaselina hidrateaza sanii si de aici fenomenul.

Reactii adverse. Cele mai multe femei care au incercat metoda nu au suferit reactii adverse. Totusi, exista posibilitatea aparitiei iritatiilor sau a dermatitei de contact.

Pentru sani mai fermi, este preferabil sa incerci sutienele modelatoare. De asemenea, si exercitiile fizice pentru pectorali sunt la fel de eficiente.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Multe femei se confrunta cu dureri de sani, numite medical mastodinii. De obicei, acestea sunt semnale premenstruale,...
Femeile au o relatie speciala cu sanii lor. Unele ii adora, deoarece sunt pe placul lor. Altele...
Pielea pieptului este la fel de sensibila precum cea a fetei. Din pacate, multe femei uita acest...