3 metode de a descarca muzica din SoundCloud

3 metode de a descarca muzica din SoundCloud

Soundcloud este o platforma sociala de pe care utilizatorii pot inregistra, incarca, descarca si da share la cantece, pentru a le da mai departe altor utilizatori.

Multe piese de pe SoundCloud sunt disponibile pentru a fi descarcate direct de pe website, insa, in unele cazuri, utilizatorii trebuie sa foloseasca alte metode, pentru a obtine cantecele dorite. Iata 3 metode de a descarca muzica din SoundCloud:

Metoda 1. Folosind Chrome, Firefox sau Safari

Deschideti pagina pentru piesa dorita in Chrome, Firefox sau Safari. Aceste browsere ofera acces la developer tools ce va vor permite sa gasiti fisierul pe pagina SoundCloud.

Deschideti developer tools. Apasati F12 (Windows) sau ⌘ Cmd+⌥ Opt+I (Mac). Se va deschide o bara laterala sau orizontala in partea de jos a ecranului.

Dati click pe Network, din partea de sus a ramei Developer tools.

Reincarcati website-ul pe care se afla piesa pe care doriti sa o descarcati. Veti observa ca fila Network se va reseta automat si vor aparea niste intrari cu bare sau ore dupa ele in coloana „Timeline”.

Asigurati-va ca piesa merge.

Sortati fila Network dupa coloana "Size". Dati click pe coloana "Size" pentru ca obiectele cele mai mari sa apara in partea de sus. Fluxul de redare SoundCloud va aparea aproape intotdeauna ca prima intrare, deoarece este cel mai mare fisier de pe pagina. In coloana „Type” trebuie sa apara"audio/mpeg" sau "mpeg".

Dati click dreapta pe intrare si selectati "Open in a new tab". Daca selectati intrarea corecta, noua fila va afisa butoanele de playback media si piesa va porni imediat.

Salvati pagina. Odata ce fisierul audio este incarcat intr-o fila separata, puteti sa-l salvati direct in computer, dandu-i un nume si alegand o locatie unde sa fie descarcat.
o Chrome - Click pe butonul Chrome Menu si selectati "Save page as".
o Firefox – Click pe butonul Firefox Menu si selectati "Save Page".
o Safari - Click pe meniul "Safari" si selectati "Save page as".
o Puteti apasa Ctrl+S (Windows) sau ⌘ Cmd+S (Mac) in oricare dintre browsere.

Metoda 2. Folosind DownloadHelper pentru Firefox

Dati click pe butonul Firefox Menu si selectati "Add-ons". Puteti instala o extensie a browserului, numita "DownloadHelper" care va va permite sa descarcati fisiere audio din SoundCloud.

Dati click pe"Get Add-ons" din meniul din stanga si apoi cautati "DownloadHelper".

Dati click pe butonul Install de langa optiunea "Video DownloadHelper". Chiar daca este denumit Video, va functiona ca audio in SoundCloud.

Deshideti pagina SoundCloud cu piesa pe care doriti sa o descarcati.
Porniti redarea piesei. Veti observa ca butonul de start DownloadHelper va anima bara de unelte Forefox.

Dati click pe butonul DownloadHelper si apoi dati click pe piesa. Vi se va cere sa alegeti o locatie unde sa salvati piesa.

Metoda 3. Folosind un program de descarcare

Deschideti pagina de SoundCloud cu piesa pe care doriti sa o descarcati.  

Copiati URL-ul paginii. Copiati intreaga adresa din bara de adrese a browserului pe clipboard. Selectati toata adresa si ori apasati Ctrl/⌘ Cmd+C, ori dati click dreapta si dati click pe COPY.

Deschideti site-ul cu programul de descarcare dorit. Iata cateva exemple in acest sens:  
o StreamPocket.com
o Anything2MP3.com
o Soundflush.com

Dati Paste URL-ului in campul paginii de descarcare.

Dati click pe butonul "Download"sau "Convert".

Dati click dreapta pe link-ul aparut si selectati "Save link as". Se va deschide o fereastra ce va va permite sa salvati noul fisier MP3 in computer.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cortizolul este un hormon steroid produs de glanda suprarenala, impreuna cu adrenalina, ca reactie naturala a organismului...
Daca includeti muzica in prezentare o faceti mai interesanta si mai usor de urmarit. Iata care sunt...
Pentru a transfera muzica gratuit de pe iPod la un calculator poti folosi programul SharePod. Iata cum...