Cum sa gestionezi fisierele din telefon. Google te ajuta cu aceasta aplicatie

Cum sa gestionezi fisierele din telefon. Google te ajuta cu aceasta aplicatie

E mare harababura in telefonul tau? Nu-ti mai aduci aminte ce si unde ai pus? Ai nevoie rapid de un fisier, dar realizezi ca acesta e de negasit? Toate aceste probleme de organizare vor disparea datorita celor de la Google.

Google va introduce o noua aplicatie care te va ajuta sa-ti gestionezi mai bine fisierele, dar sa le si partajezi, chiar daca esti offline, prin Bluetooth. Aplicatia mobila ase numeste Files Go si va fi lansata in decembrie anul acesta.

Astfel, utilizatorii Android vor putea gestiona mai simplu fisierele de pe telefonul lor, putand sa le transfere rapid, chiar si offline. Sigur, nu va lipsi functia prin care utilizatorii vor putea sa elibereze spatiu de stocare pe dispozitive, in functie de necesitati.

Files Go are o interfata principala, care prezinta o imagine de ansamblu a spatiului de stocare utilizat de un fisier si ofera instrumente pentru curatarea memoriei cache a aplicatiilor, dar si pentru a cauta alte zone in care s-au acumulat fisiere, precum cele primite de la o aplicatie de chat.

Un alt ecran ofera o lista de tipuri de fisiere, ca Imagini, Video si Audio, dar si o sectiune pentru fisierele Received. Astfel, poti filtra fisierele dupa sursa, accesa sau sterge mai usor. Exemplificand, poti alege sa afisezi numai fisierele de pe camera, capturi de ecran, cele dintr-o aplicatie de chat etc.

E adevarat ca Google ofera, deja, o extensie de curatare, ca parte a aplicatiei Google Foto, insa Files Go e mai complexa; nu se limiteaza numai la fotografii si video. Mai mult, una dintre cele mai interesante caracteristici Files Go este o extensie de transfer de fisiere care functioneaza prin Bluetooth. Astfel, vei putea partaja fisiere cu prietenii, chiar daca esti off. Aceasta pare sa fie o versiune Android AirDrop, ce utilizeaza Bluetooth, pentru a partaja lucruri precum fotografii, videoclipuri, documente si contracte cu dispozitive Apple din apropiere. Cu toate acestea, ambii utilizatori vor trebui sa aiba aplicatia pentru a trimite si a primi fisiere in momentul transferului.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pandemia a dominat vietile oamenilor si in 2021! Romanii, precum majoritatea cetatenilor lumii, sunt in continuare sub...
Curiozitatea este o manifestare fireasca ce ne-a permis evolutia de-a lungul anilor. Suntem curiosi si bine facem,...
Compania Google a devenit cunoscuta pentru realizarile sale, dar si pentru interviurile de angajare unice. Interviul poate...