Cum sa programezi o postare pe Facebook

Cum sa programezi o postare pe Facebook

Pentru a putea programa o postare pe Facebook e necesar sa ai o PAGINA nu doar un PROFIL. Diferenta? Prima e destinata organizatilor, companiilor, celebritatilor etc pentru a transmite informatii celor interesati intr-un mod oficial si public. In schimb, profilul e destinat persoanelor individuale, in scopul de a tine legatura cu prietenii lor si de a impartasi elemente din vietile lor.

Asadar, daca vrei sa programezi o postare, fa-ti o PAGINA de Facebook. Pentru asta e nevoie sa ai deja un profil.  Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru a crea o pagina:

1. In stanga jos ai optiunea: Creeaza - Reclama, Pagina, Grup, Eveniment.

2. Apasa pe Pagina si ti se va deschide o pagina in care o sa regasesti urmatoarele casute: Loc sau Afacere locala, Companie, organizatie sau institutie, Marca sau produs, Artist, formatie sau persoana publica, Divertisment, Cauza sau comunitate.

3. Din lista prezentata selecteaza categoria la care te incadrezi cel mai bine.

4. Completeaza, apoi, campurile necesare,  bifeaza casuta Sunt de acord cu termenii si apasa butonul Incepe. Din acest moment ai o pagina pe care sa postezi ceea ce doresti sa promovezi.

Cand nu ai timp pentru o postare, sa zicem, ai optiunea de a o programa. Iata cum:

1. Introdu textul sau descrierea dorită in sectiunea Scrie ceva după care, la sectiunea Adauga foto sau clip video introdu imaginea sau filmuletul pe care doresti sa o/il distribui.

2. Langa butonul Publica, in dreapta, ai o sageata cu varful in jos. Apasa pe ea si vor aparea optiunile Programeaza, Antedateaza, Salveaza ca schita.

3. O alegi, evident, pe prima si o sa iti apara minifereastra Program de publicare. Ai aici optiunile de a seta ziua si ora cand vrei sa intre materialul pe pagina. Nu uita sa alegi AM pentru orele diminetii si PM pentru orele serii. De exmplu, 10 AM pentru zece dimineata, 10 PM pentru ora 22.00.

4. Nu iti mai ramane decat sa apesi Programeaza!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facebook isi imbunatateste sistemul de traducere de pe platforma cu ajutorul unor noi tehnologii. Sistemele de inteligenta...
Facebook ofera multe setari interesante utilizatorilor sai. Una dintre ele iti da sansa sa ascunzi lista de...
Contul de facebook poate fi dezactivat din dorinta proprie sau de catre angajatii sai, in cazul in...