Reteta: Spanac fiert cu unt

Reteta: Spanac fiert cu unt

Aceasta reteta se poate prepara in orice sezon, fie din spanac proaspat, fie cu spanac congelat.

Ingrediente:

- 1,500 kg spanac,
- 50 g unt proaspat,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se alege spanacul si se spala in mai multe ape.

2

Se fierbe descoperit in apa clocotita cu sare.

3

Cand este gata, se scurge bine de apa, se pune putin unt proaspat si se serveste imediat, ca garnitura la friptura sau cu crochete, friganele etc.

Etichete: spanac, unt, spanac fiert

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Vrei un aperitiv care sa iti dea familia pe spate la masa de Craciun? Daca da, atunci...
Kangkong, denumit si spanac chinezesc sau spanac de apa, este o planta semiacvatica, comestibila, folosita mai ales...
Iti place somonul? Daca da, azi ti-am pregatit o reteta speciala pe baza de somon. Ingrediente precum...