Azi, iti prezentam o metoda de taiere a rosiilor cherry la care, cu siguranta, nu te-ai gandit.
1. Alege aproximativ 20 rosii cherry( pe care sa le folosesti in supa sau orice alt tip de mancare);
2. Aseaza-le una langa alta pe o farfurie intinsa;
3. Suprapune peste farfuria cu rosii, fara sa apesi tare, o alta farfurie din aceeasi gama. Ai grija sa o pui cu partea interioara(cea din care mananci), exact la fel cum procedezi cand acoperi o mancare si o bagi in frigider;
4. S-a format un obiect cu aspect de OZN, pe care, acum, il vei taia la mijloc! :) Tine farfuria apasata usor cu mana stanga(daca esti dreptaci), iar cu un cutit ascutit si cu lama lunga vei taia dintr-o singura miscare pe toata suprafata ramasa intre farfurii, la mijloc!
5. Ia farfuria de deasupra. Rosiile tale cherry sunt taiate in doua si numai bune de folosit! Taierea nu dureaza mai mult de 5 secunde!