Cum poti alege culoarea de ruj potrivita?

Cum poti alege culoarea de ruj potrivita?

Culoarea potrivita de ruj poate face diferenta intre un machiaj elegant si unul lipsit de bun gust.

Atunci cand alegeti un ruj, este bine sa tineti cont de nuanta de ten, pentru a va scoate in evidenta frumusetea naturala.

In materie de rujuri, femeilor care au tenul deschis li se potrivesc culorile reci, cum ar fi rozul, coralul si piersica, cele cu ten in nuanta aurie ar trebui sa opteze pentru culori mai calde, cum ar fi caramelul pal si caramiziul, iar cele cu ten inchis la culoare este indicat sa aleaga culori aprinse - un roz-zmeura sau un portocaliu cu reflexii maronii.

Este indicat ca atunci cand purtati o tinuta pentru ocazii speciale, aceasta sa nu se asorteze cu rujul, deoarece prea multa culoare poate fi exagerata, uneori. Machiajul trebuie sa infrumuseteze o femei,e nu sa ii incarce fata si buzele si trebuie sa fie cat mai natural. Singura ocazie in care puteti aplica orice culoare de ruj este atunci cand purtati alb sau negru.

Atunci cand purtati haine in nuante de albastru si violet, este indicat sa aplicati un ruj in nuante de roz, deoarece acestea scot in evidenta culoarea naturala a obrajilor. Hainele verzi sau maro trebuie complementate cu rujuri in nuante de miere, scortisoara sau ciocolata, ce se potrivesc, de asemenea, femeilor cu ten masliniu. Daca purtati tinute de culoare galbena sau portocalie, este bine sa optati pentru rujuri in nuante pale de caramiziu, sampanie sau caramel sau puteti alege un gloss stralucitor.

Este indicat ca rujul sa se potriveasca cu restul machiajului. Asadar, fardurile de ochi inchise se potrivesc cu culorile reci de ruj, cum ar fi rozul sau bejul deschis, iar culorile mai deschise de farduri se potrivesc cu nuante de ruj de rosu deschis.

Etichete: ruj, machiaj, farduri

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Machiajul zilnic are rolul de a ascunde micile imperfectiuni, de a defini liniile fetei si de a...
Machiajul de seara trebuie sa fie mai special, mai sofisticat decat machiajul de zi cu zi. La...
Rujul reprezinta un element de make-up pe care majoritatea femeilor il folosesc. Marea problema? Multe nu stiu...