Cum sa realizezi MACHIAJUL PEPENE

Cum sa realizezi MACHIAJUL PEPENE

Femeile iubesc vara in mod special! In aceasta perioada pot purta haine subtiri, care sa le dezvaluie frumusetea si pot folosi retete mai colorate de make-up ce vor intari admiratia privitorilor.

La moda, in aceasta vara, este MACHIAJUL PEPENE. Iti explicam ce reprezinta in cele ce urmeaza.

1. Manichiura. Alege o manichiura pepene in nuantele pastelate preferate sau in stilul ombre. Nu uita ca pepenii au si samburi, deci trebuie sa fie prezenti si pe superbele tale unghii!

2. Ochi. In aceasta zona a fetei, alegerea culorilor este foarte importanta. Machiajul pepene va contine nuante de alb, verde, rosi, ros si negru. Verdele va fi plasat, fara doar si poate, in apropierea dungii albe, iar punctele negre vor purta semnatura machiajului tau original pe pleoapa.

3. Buze. Foloseste un look simplu( pe rosu). Peste poti avea buline negre sau nuante de verde si roz, care vor crea impresia de sofisticat.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Machiajul potrivit face minuni atunci cand vine vorba de imbunatatirea caracteristicilor tale naturale. Probabil ai observat, insa,...
O copilarie sanatoasa duce la o maturitate pe masura. Copilul trebuie sa creasca dupa anumite rigori, la...
Vremea rece, stresul si produsele pentru fata puternic parfumate pot afecta sanatatea pielii noastre. Pentru a contracara...