Cum sa te demachiezi. Foloseste aceste metode naturale

Cum sa te demachiezi. Foloseste aceste metode naturale
Cum sa te demachiezi. Foloseste aceste metode naturale

Vremea rece, stresul si produsele pentru fata puternic parfumate pot afecta sanatatea pielii noastre. Pentru a contracara aceste fenomen, ar trebui sa folosesti masti de fata naturale, de casa. Astfel, pielea ta va ramane tonifiata si puternica.

Rutinele zilnice cu utilizarea exfoliantelor de fata, a tonerelor si a produselor de curatare contribuie la intarirea pielii. Iata cateva produse naturale care iti vor proteja tenul, daca le folosesti frecvent:

1. Toner din rosii si castraveti. Da prin blender un castravete mic si o rosie mare, impreuna. Pune amestecul intr-un borcanel. Tine recipientul la rece pentru 3 zile. Aplica amestecul usor pe fata si pe gat cu ajutorul unui tampon de bumbac. Lasa-l sa actioneze 5 minute, inainte de a clati fata cu apa calda. Cum actioneaza? Antioxidantii din rosii ajuta pielea sa lupte impotriva radicalilor liberi, mentinand-o sanatoasa si puternica.

2. Scrub(exfoliant) din rosii pentru ten. Presara un varf de lingurita de zahar peste o rosie tocata. Aplica amestecul incept pe ten si maseaza usor, folosind miscari circulare. Nu freca prea tare, deoarece ai putea irita pielea. Dupa ce ai terminat de masat, spala-te bine pe fata cu apa calda. Cum actioneaza? Acest exfoliant este rapid si usor de utilizat, perfect chiar inainte de culcare. Pielea ta va straluci!

3. Piele mai ferma cu un amestec de oua si struguri. Amesteca bine in blender un oua si 7 struguri. Daca Nnu amesteci suficient, nu vei obtine toate uleiurile potrivite, inclusiv pe cele din semintele strugurilor. Odata ce amestecul a devenit spumos, foloseste o perie de curatat fata pentru a aplica amestecul. Foloseste miscari de jos in sus. Lasa crema sa actioneze 15 minute. inainte de a spala tenul. Cum actioneaza? Fitonutrientii din struguri protejeaza pielea delicata de radiatiile UV. De asemenea, strugurii sunt bogati in vitamina C, ceea ce inseamna colagen la nivelul pielii. Vei recapata, astfel, elastictatea si stralucirea tenului.

4. Demachiant repair pe baza de drojdie uscata. Dizolva o lingura de drojdie uscata in 2 linguri de lapte cald. Bate usor amestecul pe fata, asigurandu-te ca eviti zona ochilor. Lasa amestecul sa actioneze timp de aproximativ 15 minute , apoi curata fata cu apa calda. Maseaza tenul pentru un minut! Cum actioneaza? Drojdia este cunoscuta pentru capacitatea sa de hidratare si pentru producerea de colagen in contact cu pielea.

5. Scrub din migdale si maioneza. Macina un sfert de cana (40 g) de migdale in blender. Adauga un sfert de lingurita de maioneza si mai amesteca un minut! Maseaza-ti usor fata cu amestecul, asigurandu-te ca-l aplici uniform. Lasa-l sa actioneze vreme de 10 minute, inainte de a-l elimina cu apa calda. Cum actioneaza? Aceste amestec e ideal pentru persoanele cu pielea foarte uscata. Maioneza hraneste tenul, iar migdalele elimina celulele moarte.

6. Exfoliant din kiwi. Curata un kivi si fa-l piure. Amesteca-l cu 2 lingurite de zahar brun si cu cateva picaturi de ulei de masline. Folosind degetele, freacausor amestecul pe fata, cu o miscare circulara, timp de 3-5 minute. Curata tenul cu apa calda. Cum actioneaza? Kiwi e plin de aminoacizi si de vitamina C, care pot fi utile pentru a reduce uleiurile din piele. Zaharul brun va actiona ca un exfoliant pentru a elimina pielea moarta. Nu in ultimul rand, uleiul de masline este antibacterian, mentinandu-ti pielea puternica.

Citeste si: Cum sa micsorezi porii de pe fata

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Machiajul potrivit face minuni atunci cand vine vorba de imbunatatirea caracteristicilor tale naturale. Probabil ai observat, insa,...
O copilarie sanatoasa duce la o maturitate pe masura. Copilul trebuie sa creasca dupa anumite rigori, la...
Machiajul este parte integranta din viata oricarei femei moderne. Conform anumitor studii, o reprezentanta a sexului frumos...