SCOALA. Cum sa fii FRUMOASA fara sa folosesti MACHIAJ

SCOALA. Cum sa fii FRUMOASA fara sa folosesti MACHIAJ

Scoala este esentiala pentru educatia si pentru viitorul oricarei persoane. In aceasta institutie, insa, nu te duci imbracata oricum! Ca domnisoara, fie ca mergi la liceu sau la facultate, trebuie sa faci o impresie buna. Si-atunci te imbraci ca la carte si te machiezi cu bun-gust.

Totusi, machiajul de la varste fragede nu este optiunea cea mai sanatoasa pentru tenul tau. Imbatranirea prematura devine cel mai mare dusman, in acest caz. Daca ai dori sa renunti la machiaj atunci cand mergi la scoala, afla ca nu este deloc nepotrivit. Sunt cateva reguli care te vor face sa radiezi, fara a folosi pic de rimel, ruj sau fond de ten:

1. Zambetul nu trebuie sa lipseasca. O femeie zambitoare este o femeie frumoasa. Un zambet sincer, venit din suflet, iti poate schimba radical trasaturile si te va face sa arati cool. Micile defecte vor trece neobservate, in fata chipului care radiaza. Sigur, nu forta nota! Un zambet fals, fortat poate atrage multe antipatii.

2. Tenul are nevoie de toata atentia ta. Fa un obicei din a-ti curata zilnic tenul. Foloseste creme hidradante potrivite tipului tau de ten si dormi pe spate, pentru a permite acestuia sa respire pe timpul noptii. Elimina punctele negre si fa masti naturale pentru hranirea pielii in profunzime.

3. Adopta o postura adecvata. Spatele drept si privirea in fata. Aceasta postura le va arata celorlalti increderea ta in propriile forte. Cu o astfel de atitudine, carcotasii vor uita sa se mai uite la micile defecte de pe chipul tau.

4. Tunsoarea trebuie sa se potriveasca personalitatii tale. In primul rand, ai grija de podoaba capilara si fa-ti masti naturale pentru par, alege samponul si balsamul potrivite pentru tine si evita vopselele cu amoniac, care iti deterioreaza firul. Nu uita sa mergi la stilist pentru a alege coafura dorita. Si nu in ultimul rand, nu pleca niciodata din casa fara a-ti aranja parul macar putin! Alege impletituri simple, un coc ciufulit si boem sau pune-ti o esarfa in par!

5. Nu neglija sprancenele. Daca ai sprancene proeminente si le pensezi, chiar inainte de a merge la scoala, nu uita sa hidratezi zona cu ulei de masline. Apoi, foloseste un creion pentru a da sprancenelor conturul dorit.

6. Ingrijeste-ti unghiile. Unghiile tale trebuie sa fie mereu taiate si ingrijite, indiferent ce forma vrei sa le dai.

7. Dormi suficient si hidrateaza-te corespunzator. Esti tanara si e firesc sa pierzi nopti cu distractia; la fel, si in sesiune. Gaseste, totusi, timp sa recuperezi somnul pierdut. Un ten obosit, inseamna un aspect mai putin luminos, mai putin atragator. Pungile de sub ochi vor fi, de asemenea, observate de persoanele care cauta defecte.

8. Nu neglija igiena orala. Un zambet frumos nu e posibil daca nu ai o dantura impecabila. Iar sanatatea dintilor tai tine de ingrijirea cotidiana, dar si de medicul stomatolog. Mergi la dentist regulat pentru controale si pentru derartrajul atat de necesar.

9. Profita de naturaletea buzelor. Pune rujul deoparte pentru ocazii speciale, deoarece nicio culoare nu ti se potriveste mai bine decat cea naturala a buzelor tale. Scoate in evidenta aceasta nuanta. Exfoliaza buzele in fiecare saptamana pentru a elimina celulele moarte de piele. Da cu miere pe buze pentru a le hrani. Stralucirea va fi, de asemenea, garantata.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Scoala nu trebuie sa fie vazuta ca o inchisoare sau ca un loc plictisitor si stresant. Iata...
Baietii din ciclul gimnazial si liceal au in general prieteni baieti si sunt foarte timizi in relatia...
Iata ce puteti face pentru a scapa de pedeapsa daca nu v-ati facut temele, dintr-un motiv sau...