Pentru aceasta mancare cu oua, se aleg ciuperci, de preferinta mici, in orice caz foarte proaspete, albe si cu carnea tare.
Ingrediente:
- 750 grame ciuperci,
- 2 cepe,
- o Iingura de unt,
- o lingurita de faina,
- o ceasca zeama de carne,
- o ceasca smantana,
- 3 oua,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
##STEP##
Se toaca marunt atat ciupercile, cat si ceapa si se prajesc impreuna usor cu o lingura de unt. ##END STEP##
##STEP##
Se presara faina, se toarna zeama de carne sau apa, se adauga sare, piper si cand ciupercile sunt fierte, smantana. ##END STEP##
##STEP##
Se fierb cateva oua tari, se curata, se taie felii, se asaza pe o farfurie fierbinte. ##END STEP##
##STEP##
Se toarna ciupercile deasupra. ##END STEP##
Mod de servire:
Se servesc fierbinti.