Un pilaf de post gustos are la baza orez si legume.
Iata cum se obtine pilaful cu ardei si rosii
Ingrediente:
- 1 1/2 ceasca orez,
- 3 cepe mijlocii,
- 4 rosii,
- 2 ardei grasi,
- 3 cesti cu apa,
- 3 linguri ulei,
- sare.
Mod de preparare:
##STEP##
Se taie ceapa marunt. ##END STEP##
##STEP##
Se pune intr-o cratita cu ulei, amestecand din cand in cand pana incepe ceapa sa se inmoaie. ##END STEP##
##STEP##
Se adauga ardeii taiati felii, apoi orezul ales si spalat si rosiile taiate. ##END STEP##
##STEP##
Se toarna trei cesti de apa, se potriveste de sare, se acopera si se da cratita la cuptor. ##END STEP##
##STEP##
Se tine 20 - 30 de minute, pana se fierbe orezul. Se rastoarna si se serveste putin racorit. ##END STEP##