BETADERM, crema

Citeste prospectul medicamentului  Betaderm, crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Diferite tipuri de eczeme, inclusiv: eczema atopica, eczema infantila; eczema Besnier si eczema de staza; neurodermatoze incluzand: lichen plan; dermatite seboreice; sensibilizare si alergie de contact; psoriasis.

Compozitie: Unguent continand betametazon valerat 100 mg/100 g. Crema continand betametazon valerat 100 mg/100 g.

Actiune terapeutica: Betaderm este un antiinflamator si antialergic. Betaderm unguent si crema contine betametazon valerat care este un corticosteroid realizat special pentru tratamentul dermatologic. Esterul valerat de betametazon s-a demonstrat a fi cel mai activ produs dintr-o intreaga serie de esteri betametasonici si multi alti corticosteroizi. Betaderm crema si unguent este foarte eficient in tratamentul dermatozelor inflamatorii care raspund in mod normal la terapia locala cu corticosteroizi.

Contraindicatii: Acnea Rosacea, Acnea Vulgaris si dermatite periorale; infectii virale cutanate (herpes simplex, varicela); hipersensibilitate la preparat. Betaderm nu este indicat in tratamentul infectiilor cutanate cu fungi (Candida, Tinea) sau bacterii (Impetigo), in caz de prurit perianal si genital, dermatoze cu suprafata mai mare de 15 cm la copiii sub 1 an, inclusiv dermatite si eritem fesier.

Precautii si efecte secundare: Posibilitatea de absorbtie sistemica poate fi luata in consideratie cand preparatele Betaderm sunt folosite cu pansamente ocluzive pe arii intinse, ori timp indelungat. Absorbtia sistemica este foarte probabila la sugari si copii si se poate produce si in absenta pansamentului ocluziv. Betaderm crema si unguent este bine tolerat, dar daca apar semne de hipersensibilitate, aplicarea va fi oprita imediat.

Mod de administrare: O cantitate mica se va aplica pe zona afectata o data sau de doua ori pe zi pana se va produce ameliorarea. Dupa aceasta este posibila obtinerea unei ameliorari progresive printr-o singura aplicare zilnica sau chiar mai rar. Betaderm crema este preferat pentru zonele umede, exudative. Betaderm unguent, datorita proprietatilor sale emoliente este preferat in cazul leziunilor uscate.

Forma de prezentare: Unguent si crema: tub a 20 g.

Producator: EIPICO

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Betaderm, unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Diferite...
Citeste prospectul medicamentului Procto-Glyvenol Crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Procto-Glyvenol determina...
Citeste prospectul medicamentului Ovestin, crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii si...