COPIRIN , comprimate

Citeste prospectul medicamentului  COPIRIN , comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Calmant rapid si eficient in: migrena, cefalee, nevralgii; febra si disconfortul din raceli; dureri sinuzale; dureri musculare; dureri dentare si dupa extractii dentare; disconfort menstrual; dureri reumatice si artritice moderate.

Compozitie: 400 mg acid acetilsalicilic, 32 mg cafeina, excipienti q. s. pentru un comprimat.

Actiune terapeutica: Analgezic - antipiretic.

Reactii adverse: Iritatia mucoasei gastrice cu pirozis, gastralgii, greturi, voma; rar eruptii cutanate (urticarie).

Contraindicatii: Ulcer gastroduodenal, gastrite; hipersensibilitate la salicilati si la antiinflamatoarele nesteroidiene; boli hemoragice.

Precautii: Boala ulceroasa neevolutiva, astm bronsic, insuficienta renala. Copiii sau adolescentii suferind de boli febrile (stari gripale sau varicela) nu vor primi acest medicament decat dupa consultarea medicului asupra sindromului REYE. Ca in cazul oricarui medicament, administrarea acestui produs femeilor insarcinate si celor care alapteaza se va face cu avizul prealabil al medicului.

Doze, mod de administrare: Adulti: 1-2 comprimate o data, repetand doza, la 4-6 ore daca este necesar, fara a depasi 10 comprimate pe zi. Copii 6-12 ani: 1/2 din dozele pentru adulti. Se recomanda administrarea comprimatelor dupa mese si/sau dupa prealabila lor dispersare in apa.

Forma de prezentare: Cutii continand 20 comprimate.

Conditii de pastrare: In ambalajul original, la temperatura ambianta, ferit de umiditate si caldura.

Termen de valabilitate: 2 ani

Producator: Labormed

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Zaldiar, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Zaldiar...
Citeste prospectul medicamentului Zaldiar si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Combinand efectul rapid...
Citeste prospectul medicamentului Xefo, comprimate filmate de 4 mg si afla pentru ce este indicat si cum...