Ergoceps, solutie pentru uz intern

Citeste prospectul medicamentului Ergoceps, solutie pentru uz intern si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tulburari de circulatie periferica si centrala, hipertensiune arteriala, sindrom de iritatie a simpaticului cervical.

Compozitie: Flacoane cu 20 ml solutie continand 1 mg/ml amestec in parti egale din: metansulfonat de dihidroergocriptina; metansulfonat de dihidroergocornina; metansulfonat de dihidroergocristina din secara cornuta (grupa ergotoxinei).

Actiune farmacoterapeutica: Simpatolitic (vasodilator periferic) scade tensiunea arteriala la hipertensivi.

Reactii adverse: Foarte rar provoaca ameteli, cefalee, greata, varsaturi, eruptii cutanate, anorexie, crampe abdominale.

Mod de administrare: Peroral de 3 ori cate 10-40 picaturi pe zi. Pentru prevenirea tulburarilor digestive, se recomanda ca admi-nistrarea orala sa se faca dupa mese.

Prezentare farmaceutica: Flacoane a 20 ml in cutii individuale prevazute cu pipeta sau dop picurator. Se va folosi in maximum 20 de zile de la deschiderea flaconului.

Producator: Antibiotice Iasi

NOTA! Nu mai este pe piata.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...