Feminella Hyalosoft, Ovule

Citeste prospectul medicamentului Feminella Hyalosoft, Ovule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Feminella Hyalosoft x 10 Ovule este recomandat in tratamentul atrofiei vaginale, indiferent de cauza acesteia.

Feminella Hyalosoft hidrateaza mucoasa in uscaciunea vaginala cauzata de schimbarile hormonale aparute in diferite etape de varsta, in mod special in timpul menopauzei, dupa nastere, in timpul alaptarii sau in timpul tratamentelor de chimio si radioterapie.

80% considera ca uscaciunea vaginala este responsabila pentru durerile ce apar in timpul raporturilor sexuale si, de aici, probleme in cuplu (53%), cresterea stresului (39%), stari de depresie (26%). 57%

dintre femei estimeaza ca uscaciunea vaginala este cauza unor grave probleme la nivelul cuplului cu atat mai mult cu cat astfel de situatii sunt intalnite recent si la varste sub 40 de ani.

In timp ce menopauza este o parte naturala a vietii femeii, atrofia vaginala asociata ei trebuie si poate fi tratata cu succes. Desi femeile se pot simti rusinate sa vorbeasca despre disconfortul vaginal, este foarte important sa depaseasca aceste bariere in comunicare si sa discute deschis cu medicul.

Se considera ca, de la instalarea menopauzei, calitatea vietii femeii este in depreciere. Aproximativ 70% dintre femei recunosc ca in aceasta perioada manifesta tulburari, disfunctii sexuale, iar aproximativ 50% dintre femei se confrunta cu dificultati sexuale cu care nu se confruntau inaintea aparitiei menopauzei (conform aceluiasi studiu realizat de institutul Louis Harris). Feminella Hyalosoft – produs nou avand la baza acidul hialuronic – a aparut ca raspuns la nevoile femeilor de avea o alternativa naturala si sigura in tratarea atrofiei vaginale, argumentul rational fiind proprietatea acidului hialuronic de a mentine si reda un mediu tisular neted, hidratat si elastic.

Compozitie si mod de prezentare

Acidul Hialuronic este o molecula naturala, ce se gaseste in mod normal in organismul nostru, concentratia sa fiind mai mare la nou nascut si scazand odata cu inaintarea in varsta, acesta fiind si motivul aparitiilor ridurilor si pliurilor cutanate. Este recunoscut pentru proprietatile sale de hidratare (este molecula cu cea mai mare capacitate de retentie a apei), de regenerare si protectie a tesuturilor si pentru efectele sale antioxidante.

Flacon cu 10 ovule

Administrare

1ovul pe zi

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Nizoral, ovule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Nizoral...
Citeste prospectul medicamentului Lomexin, ovule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Candidoze...
Citeste prospectul medicamentului Gyno pevaryl, ovule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...