Panadeine

Citeste prospectul medicamentului Panadeine si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Comprimatele de Panadeine sunt recomandate in migrene, dureri de cap, dureri reumatice, nevralgii, artrite, dureri menstruale, dureri de dinti, raceli si gripe.

Descriere: Panadeine este special formulata sa calmeze rapid si puternic durerile. Medicamentul are doua substante active, codeina si paracetamol, care se combina pentru a da o calmare eficienta si sigura a durerii, cu risc minim de a afecta stomacul.

Fiecare comprimat contine: Paracetamol Ph. Eur. 500mg; Codeina fosfat Ph. Eur. 8 mg. Ambalajul contine 12 comprimate.

Administrare: Comprimatele Panadeine se inghit cu apa. Adulti: Cate 2 comprimate la 4 ore daca este necesar. A nu se depasi 8 comprimate in 24 de ore. Copii (7-12 ani): Cate 1/2 comprimat pana la 1 comprimat la 4 ore. A nu se depasi 4 comprimate in 24 de ore. Nu se recomanda pentru copiii sub varsta de 7 ani.

Precautii: A nu se depasi doza stabilita. Daca simptomele persista, consultati medicul. Pentru sfaturi profesionale, consultati farmacistul. Copiilor nu li se va administra Panadeine mai mult de 3 zile fara a consulta medicul. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor.

Producator: Smithkline Beecham

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...