Testolent

Citeste prospectul medicamentului Testolent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Insuficienta testiculara grava (castrare), hipogonadism primar sau insuficienta testiculara secundara, climacterium masculin. Tumorile glandei mamare la femei, de asemenea neoplaziile uterine, tulburari de preclimacterium si climacterium. Osteoporoza, discopatiile din perioada de menopauza, astenia, casexia, boala Addisson.

Compozitie: Fiole continand fenilpropionat de testosteron 100 mg.

Actiune farmacoterapeutica:

Esterul fenilpropionic al testosteronului, avand difuziune lenta, realizeaza o impregnare androgena uniforma timp de aproximativ 3 saptamani. Datorita duratei sale prelungite de actiune, preparatul se utilizeaza in toate cazurile in care este necesara o terapie sustinuta cu testosteron. O alta proprietate a preparatului este aceea de a stimula anabolismul protidic.

Contraindicatii: In principiu, identice cu ale tuturor preparatelor de testosteron: carcinomul de prostata, hipercalcemia.

Efecte secundare: Apar in cazurile de supradozaj si sunt asemanatoare cu cele determinate de ceilalti derivati ai testosteronului: hipercalcemie, edeme, suprimarea spermatogenezei prin leziuni degenerative ale tubilor seminiferi, efecte virilizante la femei. Aparitia fenomenelor de mai sus impune intreruperea tratamentului.

Mod de administrare: 1 fiola, intramuscular, la 25 de zile.

Forma de prezentare: Cutii cu 3 fiole de 1 ml. Cutii cu 100 fiole de 1 ml.

Conditii de pastrare: La adapost de lumina, in loc racoros. Valabilitate: 3 ani de la data fabricatiei.

Producator: Sicomed

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...