Trofopar

Citeste prospectul medicamentului Trofopar si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Hepatita virotica acuta, hepatita cronica, ciroza hepatica.

Prezentare farmaceutica: Flacoane cu pulbere liofilizata continand factori hepatoprotectori 56 mg corespunzator la 40 microM acid glutamic (cutie cu 5 buc.).

Actiune terapeutica: Complex peptidic membranar (de origine animala), i se descriu proprietati hepatotrofice si hepatoprotectoare, ar actiona prin reducerea hepatocitolizei, ameliorarea functiilor metabolice ale hepatocitului, diminuarea hipersplenismului.

Mod de administrare: Continutul unui flacon se dizolva in 4 ml solutie salina izotona; la adult se injecteaza intramuscular zilnic cate 2 ml, timp de 20 de zile in hepatita acuta, 30 de zile in hepatita cronica agresiva, sau cure de 30 de zile separate prin pauze de 3-4 luni in ciroze; la copii sub 4 ani se injecteaza intramuscular 1 ml/zi, la cei intre 4 si 10 ani - 1,5 ml/zi, timp de 5 zile in hepatita acuta si 20 zile in hepatita cronica agresiva si in ciroza.

Reactii adverse si contraindicatii: Reactii alergice la trofopar.

Producator: Armedica

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Silimarina si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Hepatita acuta...
Citeste prospectul medicamentului Sebivo si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Sebivo este un...
Citeste prospectul medicamentului Plavobil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Hepatita cronica...