Pantoful de mireasa colorat -un nou trend, spune Luminita Cosleacara

Articol scris de Luminita Cosleacara
Pantoful de mireasa colorat -un nou trend, spune Luminita Cosleacara

Pentru a iesi din rutina clasicului ivoire designerii de incaltaminte vin si cu alte propuneri de culoare care creeaza accente cromatice ce pun in valoare intreg ansamblul vestimentar din ziua ceremoniei, spune designerul Luminita Cosleacara.

Deoarece pantoful ivoire de mireasa este mai sensibil, multe dintre mirese au aderat la acest trend gandindu-se si la ideea de a refolosi cu usurinta pantoful in alte ocazii, legand alegerea culorii de accesoriile rochiei, buchet dar si de locatia evenimentului.

Tendintele modei recomanda panfofi in culori de la nude, roz antic, purpuriu precum si nuantele atemporale de cupri, argintiu si auriu.

Din dorinta de a urma trendurile modei este important ca viitoarele mirese sa aleaga cu atentie culorile,astfel incat ele sa se armonizeze cu intregul concept, fara a crea exagerari.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Desi pare o certitudine,alegerea culorii rochiei de mireasa a devenit una din preocuparile viitoarelor mirese. Atat conceptul...
Marea varietate a tesaturilor si progresele tehnologice ale acestui domeniu fac ca alegerea materialelor pentru rochia de...
Preferinta pentru diadema ca si accesoriu de par pentru viitoarea mireasa este o alegere care poate fi...