Cauti voal mireasa? Afla ce modele se poarta in 2019

Articol scris de SelfEvents.ro
Cauti voal mireasa? Afla ce modele se poarta in 2019

Daca esti in cautarea unui voal de mireasa perfect pentru rochia ta de mireasa, afla ce modele se poarta in 2019. Asigura-te ca voalul este in aceeasi nuanta cu rochia, dar si cu accesoriile aferente (manusi mireasa, capa mireasa) si apoi selecteaza lungimea potrivita.

Exista multe modele de voaluri mireasa scurte, medii si lungi, intr-un strat sau in mai multe straturi. Daca esti o mireasa minimalista, iti sugeram sa alegi un voal scurt, care sa aiba un strat numit blusher in partea din fata care sa iti acopere fata in biserica si un strat mai lung la spate.

Pentru mireasa extravaganta, cea mai buna alegere este voalul lung in stil spaniol, cu broderie din dantela. In 2019 se poarta atat voalurile clasice, pana la nivelul coatelor, cat si voaluri moderne cu diverse aplicatii. Acestea din urma sunt preferatele mireselor sofisticate.

Dupa lungime, mireasa anului 2019 isi poate alege un voal potrivit atat pentru rochia de mireasa aleasa, cat si pentru inaltimea ei. In ceea ce priveste culoarea, mireasa traditionala va opta cu siguranta pentru voalul alb pentru ca acest model simbolizeaza puritatea si speranta intr-o viata de familie linistita si fericita.

Fie ca esti o mireasa chic sau preferi stilul glam, iata ce modele voaluri mireasa se poarta in 2019:

- voal mireasa clasic, lung pana la cot. Acesta poate fi alb sau ivory si este preferat de mireasa practica deoarece voalul este usor de manevrat.

- voal mireasa pana la umeri. Acest model pune in valoare rochia de mireasa si este favoritul miresei extravagante.

- voal mireasa pana la nivelul degetelor. Si acest model este preferat de mireasa clasica pentru ca nu se demodeaza niciodata.

- voal mireasa vals. Acest voal ajunge ca lungime undeva intre genunchi si glezne, este usor si comod si poate fi purtat inclusiv pe ringul de dans.

- voal fara trena, de lungime chapel. Elegant si usor de purtat, acest voal lung pana la glezne este potrivit pentru mireasa traditionala, care doreste sa ramana o prezenta discreta si in acelasi timp de neuitat.

- voal cathedral. Acest voal lung, preferat de miresele de la curtile regale este potrivit pentru mireasa rafinata, ce doreste sa arate cel putin pentru o zi ca o printesa.

- voal mireasa in stil Grace Kelly. Apropiat de stilul spaniol, voalul Mantilla cu tulle si broderie din dantela pe margini a fost propulsat de Grace Kelly la propria nunta, iar de atunci nu a mai iesit din uz.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Voalul de mireasa este accesoriul perfect pentru orice nunta autentic romaneasca. Daca ti-ai pus intrebarea de ce...
Desi multe dintre viitoarele mirese considera ca voalul nu mai este un accesoriu necesar, consider ca pastrarea...
Daca esti o viitoare mireasa, iar rochia pe care o imbraci la nunta ti-a fost livrata cu...