Ce accesorii par mireasa se poarta la nuntile din 2018?

Articol scris de SelfEvents.ro
Ce accesorii par mireasa se poarta la nuntile din 2018?

Te mariti anul viitor, dar nu stii ce accesorii par mireasa se poarta la nuntile din 2018? Urmareste in continuare principalele tendinte pe care designerii din industria nuntilor le-au pregatit pentru tine, ca sa stii ce accesorii par sa alegi pentru coafura de mireasa.

1. La o rochie de mireasa cu design minimalist, se poarta accesorii de par glam. Cuvantul de ordine pentru nuntile din 2018 este opulenta, in ceea ce priveste accesoriile de par. Miresele sunt incurajate sa poarte accesorii de printesa, cum sunt tiarele de mireasa sau pieptenii de par cu cristale.

2. Coafuri sofisticate si accesorii de par mireasa pe masura. Coafurile boho nu mai sunt la moda la nuntile din 2018, iar coronitele din flori naturale sunt inlocuite cu ceva mai extravagant. Prin urmare, daca organizezi o nunta vintage, poti alege un accesoriu de par cu perle, iar daca esti o romantica incurabila, mizeaza pe accesorii de par cu cristale si elemente inspirate din natura.

3. Se pune accent pe accesoriile de par versatile. Daca nu esti hotarata ce accesoriu sa porti in par si nici macar nu stii ce coafura sa adopti, avem o solutie pentru tine. Exista accesorii de par multifunctionale, care merg la orice coafura.
Acestea au avantajul ca sunt flexibile si le poti indoi cum vrei. Cel mai adesea, pot fi purtate ca bentite, dar si rulate in jurul unui coc sofisticat.

4. Accesorii de par cu pietre strass si cristale Swarovski. Cea mai buna alegere pentru nuntile regale raman accesoriile par mireasa impodobite cu tot felul de pietricele pretioase. Acestea pun in valoare rochiile de mireasa printesa, dar si o coafura plina de volum.

5. Accesorii practice, 2 in 1. Pe piata au aparut accesorii de par glam, care se folosesc sub forma de bentita sau in loc de cordon pentru rochie. Avand o intrebuintare multipla, acestea sunt foarte practice de purtat in ziua nuntii. Fie ca iti definesti talia sau coafura, ia in considerare un astfel de accesoriu de par, decorat cu pietricele strass si prevazut cu snur (Bentita cu cristale pentru mireasa, Meryl).

6. Acele de par si bentitele metalice sunt cea mai simpla optiune. In ciuda faptului ca accesoriile opulente se poarta la nuntile din 2018, sunt mirese care nu vor sa renunte la look-ul natural. Pentru aceasta categorie de mirese, cele mai recomandate accesorii sunt acele de par si bentitele metalice. O bentita metalica, fie ea aurie sau argintie arata sublim cu o rochie de mireasa in stil grecesc.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru ca o nunta este evenimentul la care mirii trebuie sa arate ca scosi din cutie, protagonista...
Fie ca ti-ai programat nunta vara sau in sezonul rece, exista unele accesorii par mireasa care nu...
Fiecare cuplu spera ca ziua nuntii sa fie un eveniment unic, care se petrece o singura data...