Cravata mire. Ghid de buna purtare

Articol scris de SelfEvents.ro
Cravata mire. Ghid de buna purtare

Unul dintre cele mai importante accesorii care compune tinuta de ginere este cravata mire. Cum sa o alegi, cand si de unde sa o cumperi sunt doar cateva intrebari pe care si le pune orice viitor mire. Daca nu ai aflat inca raspunsul la aceste intrebari, iti oferim un ghid de buna purtare care te va invata tot ce ai nevoie sa stii despre pregatirea tinutei de nunta.

O data ce viitoarea ta sotie a acceptat cererea in casatorie, te poate preocupa alegerea unui costum de cununie, respectiv de nunta. Este mai bine sa alegi un costum made-to-measure, adica facut pe comanda, dar si accesorii de nunta, cumparate de la un magazin de incredere, cu o reputatie buna. Si pentru ca detaliile fac diferenta, iata ce trebuie sa stii despre alegerea cravatei, cat si a celorlalte accesorii de mire.

1. Alege-ti mai intai costumul de ginere. Acest lucru este esential ca sa stii cum sa combini tesaturile si culorile.

2. Alege o cravata care se asorteaza cu un accesoriu vestimentar din tinuta miresei. Spre exemplu, daca mireasa poarta un buchet de trandafiri rosii, tu poti cumpara o cravata rosie eleganta.

3. Poarta un ac de cravata cu sau fara model, dar si butoni camasa asortati. Exista o multime de seturi formate din butoni camasa si ac cravata.

4. Pentru ca simplitatea ramane cuvantul de ordine in alegerea tinutei de nunta, iti sugeram sa alegi o cravata mire uni, in aceeasi culoare cu sacoul sau intr-o nuanta indrazneata.

5. Roaga-i pe invitati sa poarte cravata la nunta, ca sa fie in ton cu tine.

6. Alege cravata in functie de stil. Daca esti un mire modern, contemporan, mizeaza pe cravata slim. In schimb, daca esti reprezentantul stilului clasic, alege o cravata mai lata.

7. Poti purta o cravata simpla sau la set cu butoni camasa si batista de buzunar pentru sacou. De regula, la cununia civila este de bun augur sa porti cravata fara alte accesorii, iar la nunta sa iti completezi tinuta de gala cu ac cravata, butoni camasa si optional cu batista de buzunar.

8. Mizeaza pe accesorii noi, de calitate superioara. In mod cert nu poti asorta costumul de nunta cu o cravata casual sau pe care o porti la birou. Tinuta mirelui trebuie sa fie impecabila, de bun gust, la fel si calitatea materialului din care este confectionata cravata.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca nu stii ce cravata este potrivita pentru nunta sau pentru cununia civila, atunci trebuie sa citesti...
Acul de cravata este un accesoriu folosit pentru a tine lipita de camasa cravata. Este un accesoriu...
Iata cateva sfaturi pentru oamenii de afaceri, cu privire la vestimentatia pe care ar trebui s-o adopte...