Cum se alege jartiera miresei?

Articol scris de SelfEvents.ro
Cum se alege jartiera miresei?

Folosita de-a lungul vremurilor de dansatoare, dar si de barbati pentru sustinerea ciorapilor, jartiera miresei este o piesa de lenjerie intima care nu lipseste de la nuntile traditionale. Aceasta a aparut ca accesoriu vestimentar inainte de Evul Mediu, iar in timp, jartiera a avut mai multe semnificatii pana sa devina parte din tinuta miresei. Conform traditiei, mirele trebuie sa extraga jartiera miresei cu dintii de pe piciorul acesteia si sa o arunce catre tinerii necasatoriti. Cel care o va prinde, este urmatorul la insuratoare.

Daca vrei sa urmezi traditia jartelei sau crezi ca purtand acest accesoriu pe sub rochia de mireasa vei avea mai mult noroc in dragoste, afla cum se alege jartiera miresei in zilele noastre:

Jartiera albastra pentru mireasa superstitioasa. Esti o mireasa care vrea sa urmeze pas cu pas obiceiurile unei nunti traditionale? Atunci, tine cont ca trebuie sa porti ceva albastru in ziua nuntii si alege o jartiera mireasa in culoarea albastra.

Jartiera alba, pentru mireasa romantica. Rochia de mireasa alba nu se demodeaza niciodata, asa ca poti purta pe sub ea un accesoriu in aceeasi culoare, pentru o tinuta de nunta all-white. O mireasa imbracata in alb transmite un aer inocent.

Jartiera cu perle, cristale si fundite pentru mireasa extravaganta. Daca nu te multumesti cu clasica jartiera din dantela, atunci poti alege pentru trusoul miresei o jartiera cu diverse decoratiuni, care se regasesc si pe rochia ta.

Jartiera din dantela ivory pentru mireasa vintage. Cel mai popular accesoriu din lenjeria intima a miresei este jartiera din dantela. Aceasta este un must have pentru tine, daca nunta este una de inspiratie retro.

Jartiera din saten fin pentru rochia de mireasa sirena. Este cea mai buna alegere pentru mireasa care poarta o rochie mulata pe corp, cum este cea in stil sirena.

Jartiera incitanta pentru mireasa nonconformista. Alege un model provocator, de culoare rosie, care merge asortat cu orice tip de rochie, cu conditia ca aceasta sa aiba fusta ampla sau sa o porti cu jupon.

Jartiere mireasa SelfEvents.ro

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nuntile revin in forta, dupa o perioada de pandemie care ne-a dat tuturor vietile peste cap! Daca...
Luna de miere este o traditie pe care putine cupluri o ignora. De obicei, acest eveniment dedicat...
Planificarea unei nunti reprezinta o provocare pentru oricine. In general, esti tentat/a sa crezi ca un asemenea...