De ce sa porti la nunta un papion mire?

Articol scris de SelfEvents.ro
De ce sa porti la nunta un papion mire?

Urmeaza sa te insori si vrei sa porti la nunta un papion mire? Este o alegere excelenta! In primul rand papionul inlocuieste cu succes cravata si poate fi purtat in cadrul oricarui tip de eveniment formal. In al doilea rand, papionul este acel accesoriu care nu se demodeaza niciodata, este usor de montat si se asorteaza la o serie intreaga de tinute cu doua sau cu trei piese.

In plus, domnii care participa la eveniment, de la tata socru la o simpla cunostinta a mirelui pot sa poarte la randul lor papion. Daca la nunta se impune un anume dress code, atunci cand viitorul mire isi cumpara propriul papion pentru receptia de nunta, el poate comanda un set de papioane si pentru cavalerii de onoare.

In momentul in care esti ferm convins ca papionul este accesoriul care te reprezinta, urmatorul pas este sa alegi culoarea, modelul si evident, magazinul cu accesorii nunta in care ai incredere.

Un mire care se respecta trebuie sa aiba in garderoba personala cate un papion pentru fiecare ocazie in parte: cununie civila, petrecerea burlacilor si receptie nunta. La biserica, papionul poate fi inlocuit cu o cravata eleganta.

Sugestii:

Daca la nunta va participa si un baiat in calitate de purtator verighete, micutul poate purta de asemenea un papion pentru ca acest accesoriu este potrivit deopotriva pentru adulti si copii.

Papionul negru este adecvat pentru orice stil de nunta, fie ca se impune o tinuta Black-Tie sau nu. Chiar si atunci cand nu stii ce culoare sa alegi pentru papion, negrul te va scoate din impas pentru ca se asorteaza la orice costum sau smoking.

Si nu in ultimul rand, mirele este cel care decide daca poarta un simplu papion la ceremonie sau il asorteaza cu brau sau cu butoni camasa, respectiv batista de buzunar.

Cunoscand aceste detalii, poti incepe sa cauti online sau intr-un magazin clasic papionul preferat pentru un look echilibrat, indiferent de moda si tendinte.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Un eveniment fastuos, cum este nunta implica adoptarea unui anumit cod vestimentar, iar papionul este cel mai...
Vrei sa iti organizezi nunta pas cu pas, dar nu stii cum sa alegi accesoriile la nunta?...
Desi adesea se spune ca mireasa se ocupa cel mai mult in pregatirea nuntii, acest lucru nu...