De ce sa porti un brau la nunta in 2020?

Articol scris de SelfEvents.ro
De ce sa porti un brau la nunta in 2020?

Daca urmeaza sa imbraci costumul de ginerica anul viitor si nu stii ce accesorii mire iti confera un look deosebit, poate te intrebi de ce sa porti un brau la nunta in 2020. Sunt cateva motive serioase pentru care merita sa iei in considerare asortarea costumului de nunta cu un brau.

In primul rand, trebuie sa stii ca braul se poarta de aproximativ un secol. Prima data a fost purtat in India, de soldatii britanici ca alternativa la clasica vesta, pentru ca mai tarziu acest accesoriu sa devina popular pretutindeni. In zilele noastre braul se poarta la nuntile formale, dar si in alte imprejurari, cum ar fi la unele momente artistice.

Daca te intrebi de ce sa porti un brau la nunta in 2020, iata cateva motive:

- este relativ simplu de purtat. Braul este realizat in marime universala, iar inchizatoarea metalica, alaturi de sistemul de reglaj cu elastic asigura fixarea acestui accesoriu pe talia mirelui, indiferent daca acesta este zvelt sau solid.

- braul are rol estetic. In general se asociaza perfect cu un costum negru, papion si batista in aceeasi culoare cu braul.

- braul alungeste silueta. Acest lucru este un avantaj pentru mirii scunzi sau de inaltime medie. In plus, acopera talia si partea inferioara a abdomenului. Cu aceasta ocazie, poate masca un abdomen generos.

- braul se poarta cu un costum clasic sau smoching, fie ca este colorat sau negru. Braul colorat da o pata de culoare oricarei tinute, iar braul negru se incadreaza perfect in ansamblul unei tinute clasice.

- braul este potrivit atat pentru nuntile de iarna, cat si pentru cele din sezonul estival. Acest accesoriu cu rol estetic inlocuieste cu succes vesta.

- este accesoriul ideal pentru nuntile formale. De regula se poarta la nuntile Black-Tie, fie ca esti mire sau invitat.

- in general, braul, alaturi de papion si batista ofera oricarui domn un aspect ingrijit, de aceea mirele trebuie sa ia in considerare asocierea acestui accesoriu elegant la costumul de nunta.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Unul dintre cele mai importante accesorii care compune tinuta de ginere este cravata mire. Cum sa o...
Esti viitoare mireasa si vrei sa stii care sunt accesoriile esentiale pentru tine? Daca esti o mireasa...
Cutia pentru verighete este acel accesoriu pentru nunta, care se pastreaza ulterior si poate deveni o frumoasa...