Voalete mireasa 2020. Afla ce modele se poarta

Articol scris de SelfEvents.ro
Voalete mireasa 2020. Afla ce modele se poarta

Daca esti o mireasa chic si doresti sa iesi din anonimat la cununia civila sau la propria nunta, trebuie sa stii ce voalete mireasa 2020 se poarta in perioada imediat urmatoare. Sezonul nuntilor 2020 bate la usa, iar miresele cochete trebuie sa vada cu cateva luni sau saptamani inainte de nunta ce modele de voalete se poarta in continuare ca sa ia cea mai buna decizie in privinta accesoriilor nunta.

De la voalete pillbox din fetru la voalete tip palarie din plasa dura, miresele nonconformiste din 2020, pot alege fara urma de indoiala accesorii indraznete care sa fie in ton cu rochia de mireasa, dar si cu pantofii de nunta. Alege voaleta perfecta, tinand cont de urmatoarele sfaturi:

- alege voaleta de mireasa dupa anotimp. Mizeaza pe o palarie din fetru rotunda sau ovala daca nunta are loc toamna sau iarna si pe o voaleta din plasa transparenta pentru o nunta in aer liber

- alege o voaleta pentru cununia civila si una pentru nunta. Voaletele nu se poarta doar la petrecerea de nunta, ci si la cununia civila. Cu siguranta vei gasi un model potrivit pentru fiecare eveniment in parte.

- alege voaleta in functie de fizionomie si coafura. Voaleta trebuie sa iti puna in valoare aspectul fizic si sa o alegi dupa coafura, dar si dupa forma fetei.

- voaleta trebuie sa formeze cu rochia de mireasa si celelalte accesorii vestimentare un tot unitar.

- alege o voaleta cu plasa pentru biserica. In mod normal, miresele care nu poarta voal la cununia religioasa, trebuie sa isi acopere macar partial chipul, iar o voaleta cu plasa le va fi de ajutor.

- alege voaleta dupa stilul nuntii voastre

- in 2020 ivory continua sa fie noul alb, asa ca nu ezita sa porti in ziua cea mare o rochie de mireasa ivory.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Orice mireasa vrea sa arate sublim la nunta si sa culeaga amintiri de durata din ziua cea...
Esti viitoare mireasa si vrei sa stii care sunt accesoriile esentiale pentru tine? Daca esti o mireasa...
Palariile sunt accesorii de nunta chic, iar acest lucru le determina pe tot mai multe femei sa...