Cum se fac pastele Carbonara?

Iata ce ai nevoie pentru a face cea mai  buna Carbonara.

Ingredientele necesare:

-    ¾ dintr-un pachet de spaghete

-    500 ml crema cu gust de capsuni

-    ¾ de capatana de usturoi zdrobit

-    un pahar mediu de vin alb sec

-    piper negru

-    200 g de bacon afumat taiat bucati mici

-    300 g de branza razuita ( mix de parmezan, cedar si Leicester)

-    2 galbenusuri (batute bine)

Mod de preparare:

##STEP##

Se fierb spaghetele, se scurg si se pun de-o parte. ##END STEP##

##STEP##

Intr-o tigaie se pune vinul si se rumeneste bacon-ul impreuna cu usturoiul; apoi se adauga piperul. ##END STEP##

##STEP##

Cand baconul si usturoiul s-au rumenit si cand vinul a scazut, se adauga crema de capsuni si se amesteca bine timp de 10 minute. ##END STEP##

##STEP##

Dupa cele 10 min. se da tigaia deoparte si se adauga branza razuita; Se amesteca bine pana branza se topeste. ##END STEP##

##STEP##

Dupa ce branza s-a topit  se pune tigaia iar pe foc si se adauga cele doua galbenusuri; trebuie amesctecata foarte repede compozitia astfel incat ouale sa se incorporeze si sa nu iasa oua batute. ##END STEP##

##STEP##

Se combina cu spaghetele si peste, se mai pune putin piper. ##END STEP##

Pastele Carbonara se pot servi cu paine prajita cu  usturoi.