Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Spaghetele gratinate cu branza reprezinta o masa gustoasa si satioasa, ideala pentru cina.
Spaghetele gratinate cu branza reprezinta o masa gustoasa si satioasa, ideala pentru cina.
Ingrediente:
- 400 g spaghete,
- 100 g branza rasa,
- 50 g unt proaspat,
- sare.
Mod de preparare:
Se fierb 3 litri apa cu putina sare.
Cand apa clocoteste, se da drumul macaroanelor, rupte sau nu In bucati, dupa dorinta.
Indata ce incep din nou sa fiarba se dau la o parte, pe foc mai mic, si se tin sa clocoteasca incet.
Spaghetele nu trebuie lasate sa fiarba prea mult si nici la foc mare, deoarece se sfarama si devin cleioase.
Se scurg bine de apa prin strecuratoarea speciala, cu gauri mari si se limpezesc cu apa rece.
Se pun in cratita, se adauga untul proaspat, desfacut In mai multe bucati pentru a se topi repede si doua linguri de branza rasa.
Se misca cratita pana incepe branza sa se topeasca, se adauga inca doua linguri de branza si se tin o clipa pe foc sa se infierbante, fara sa se mai topeasca branza.
Mod de servire:
Se toarna in farfurie, se servesc fierbinti.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.