Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Cega la gratar este un preparat usor de asimilat de catre organism care se prepara cat a-i zice “peste”.
Ingrediente pentru reteta cega la gratar:
Cega la gratar este un preparat usor de asimilat de catre organism care se prepara cat a-i zice “peste”.
Ingrediente pentru reteta cega la gratar:
- 2 kg cega,
- 2 linguri de unt,
- sare,
- lamaie.
Mod de preparare:
Se aleg 2-3 pesti potriviti ca marime.
Se curata si se spala, fara sa se rada solzii.
Se despica in lung lasand totusi ambele jumatati de cega prinse intre ele.
Se ung cu unt si se frig pe gratarul incins.
Cand o parte este bine fripta se intoarce pe cealalta parte. (Nu trebuie intoarse de mai multe ori).
Intre timp se mai ung cu unt.
Cand sunt gata se curata repede de solzi, pielea luandu-se usor cat sunt cegile fierbinti.
Se servesc cu lamaie.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.