Papricas de crap

Crapul poate fi pregatit in aceleasi combinatii, ca si carnea de pasare, de vita, de porc sau ovine.

Daca va place papricasul si sunteti amatori de retete pescaresti, fie ca alegeti crap, stiuca, salau sau biban, papricasul se poate obtine dintr-un singur peste sau in amestec, la alegere.

Ingrediente:

- un crap de 1 kg

- 3 cepe mijlocii

- 1 lingura de untura

- 2 linguri de bulion

- ½ lingurita de boia

- sare.

Mod de pregatire:

##STEP##

Se curata crapul si se taie in bucati potrivite. ##END STEP##

##STEP##

Se prajeste ceapa taiata foarte subtire, cu o lingura de untura. ##END STEP##

##STEP##

Cand incepe sa se ingalbeneasca, turnam bulionul subtiat si amestecat cu boiaua de ardei. ##END STEP##

##STEP##

Punem sare. ##END STEP##

##STEP##

Adaugam pestele si-l lasam sa fiarba inabusit. ##END STEP##

Se serveste cald.