6 semne care arata ca partenerul tau este indisponibil din punct de vedere emotional

 6 semne care arata ca partenerul tau este indisponibil din punct de vedere emotional

Relatiile de cuplu nu sunt usor de intretinut, iar acest lucru devine si mai greu, daca partenerul este indisponibil din punct de vedere emotional.

Iata 6 semne din care va puteti da seama de acest lucru:

1. Partenerul are o atitudine schimbatoare. De exemplu daca intr-o zi pare disponibil, in alta indisponibil sau daca ba vrea sa va mutati impreuna, ba nu vrea, inseamna ca acesta este indisponibil din punct de vedere emotional. Acest tip de persoane sunt foarte schimbatoare, alternand gandirea practica cu atitudinea sentimentala, iar o relatie de cuplu cu un astfel de partener nu va fi niciodata una reusita.

2. Partenerul se pune mereu pe primul loc. Este bine sa ne punem pe primul loc in anumite situatii, insa o relatie de cuplu presupune un efort de colaborate. Acest tip de parteneri se gandesc mereu numai la ei insisi si iau decizii fara sa-si consulte jumatatea, fiind indisponibili din punct de vedere emotional.

3. Partenerul este interesat doar de o relatie sexuala. O relatie de cuplu nu presupune doar partea fizica. Acest tip de persoane nu doresc sa petreaca timp cu partenerul de cuplu dupa terminarea actului sexual si se enerveaza daca celalalt isi doreste acest lucru. Acesta este un semn clasic de partener indisponibil emotional.

4. Partenerul nu are intentii serioase la adresa voastra.  Nu confundati indisponibilitatea emotionala cu faptul ca partenerul nu se simte pregatit sa duca relatia la urmatorul nivel. Pentru ca o relatie sa fie una reusita ambii parteneri trebuie sa-si doreasca acelasi lucru. Daca sunteti pregatiti sa va luati un angajament fata de partener si acesta nu este, atunci ar fi bine sa mergeti mai departe.  

5. Nu va puteti da seama ce simte sau gandeste partenerul. Persoanele distante din punct de vedere emotional nu isi arata sentimentele, deoarece nu considera acest lucru prioritar si nu dau prea multa importanta relatiei de cuplu.

6. Partenerul nu vrea sa va prezinte prietenilor. Acesta este cel mai clar indiciu ca partenerul nu are intentii serioase si ca nu doreste sa se implice emotional in relatia de cuplu.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nu iti dai seama daca o persoana importanta te place sau nu? Solutia cea mai simpla ar...
Intalnirile pot fi complicate si confuze pentru multi oameni. Se pare, insa, ca multe dintre femei au...
O persoana frumoasa, atractiva, are multe atuuri in societate, mai ales daca devine cunoscuta: poate gasi job-ul...