Afla cum sa te porti la prima intalnire

Afla cum sa te porti la prima intalnire

Prima intalnire e cruciala si pentru barbati si pentru femei. Dar unii barbati nu au nici cea mai vaga idee despre cum sa se comporte in timpul acestor prime intalniri si termina prin a-si ruina sansele de a obtine o a doua intalnire.

Daca esti unul dintre acei barbati, citeste te rog urmatoarele lucruri pe care e indicat sa le faci sau nu la prima intalnire.

Ce sa faci:

- Sa arati frumos. Bineinteles, fiind tu insuti in acelasi timp. Dar sa nu apari in pantaloni scurti si un tricou murdar. Poarta cel putin cei mai buni blugi si o camasa buna. Asigura-te ca te-ai spalat pe dinti si mirosi frumos.

- Sa te porti ca un gentleman. Deschide-i usa si trage-i scaunul inainte de a se aseza. Roag-o sa comande ea prima. Tine minte ca a fi un gentleman nu se demodeaza niciodata.

- Sa pui intrebari. Incepe conversatia prin a pune prima intrebare. Asculta-i raspunsurile pentru ca vei gasi ce sa intrebi in continuare din acestea. Fetelor le place sa vorbeasca despre ele si intrebarile le vor face sa creada ca esti cu adevarat interesat sa le cunosti.

- Sa fii atent la fata cu care ai iesit. Acest lucru se subintelege. Nu te gandi la muntele de hartii de servici de pe birou, la robinetul care curge la baie sau la cainele tau care sta cu vecinul. Indiferent cat de bun esti ca actor, fata va stii ca esti preocupat de alte lucruri decat de a o fermeca si a obtine o a doua intalnire.

- Sa platesti factura. Nu imparti factura nici daca ea insista. Acesta este insemnul unui gentleman adevarat. In plus, nu ar trebui sa iesi niciodata la intalnire, daca nu ai bani pentru una. Daca esti cu buget limitat, nu intreba fata unde vrea sa mearga pentru ca ar putea alege un local scump. Preia controlul intalnirii si spune “Stiu un loc perfect...” Fetele tind sa placa barbatii care preiau controlul.
Sa ii faci complimente. Magulirea te va duce departe, in special la prima intalnire. Dar sa nu fie prea evident. Complimenteaza-i si pe altii.

Ce sa nu faci:

- Nu o scoate la cina de la prima intalnire. In schimb, du-o la un bar si ofera-i o bautura. Atmosfera relaxata din bar va sparge gheata si va va ajuta pe amandoi sa va relaxati. Un alt avantaj e ca intalnirea la un bar nu dureaza atat de mult si iti va fi mai usor sa o inchei in cazul in care nu a iesit bine.

- Nu bea prea mult. Acesta e un mare NU. In primul rand, nu vrei sa lasi impresia ca bei prea mult intotdeauna. In al doilea rand, nu vrei sa tipa sa te duca acasa la sfarsitul intalnirii. In al treilea rand, nu iti doresti sa vomiti sau sa adormi in timpul unei intalniri, indiferent de cat de relaxata este ea.

- Nu-ti folosi telefonul sa suni sau sa trimiti mesaje in timpul intalnirii. In esenta, intalnirea are in centru femeia. Daca raspunzi la telefoanele prietenilor sau colegilor tai in timpul intalnirii, distrugi atmosfera romantica pe care ai creat-o. Mesajele scrise in timp ce savurati bauturi sau cina fac femeia sa creada ca ii ascunzi ceva si tocmai de aceea scrii si nu vorbesti la telefon.

- Nu vorbi prea mult despre tine. Din nou, o intalnire are in centru femeia. Daca femeia iti pune intrebari, da raspunsuri cat se poate de simple si scurte. Nu te lauda cu educatia ta, realizarile sau mostenirea familiei.

- Nu te holba la alte femei sau flirta cu chelnerii. Ai nevoie de mai multe explicatii? Sa speram ca nu.
Nu vorbi despre fostele iubite. Multi barbati cred ca daca le spun femeilor cu care se intalnesc despre ultima lor dezamagire in dragoste, le arata cat de sensibili pot fi. Ei bine, le arata. Dar in acelasi timp le face pe aceste femei sa se intrebe ce ai facut de le-a determinat pe fostele iubite sa plece.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nu de putine ori am auzit ca femeia este diferita de barbat. E adevarat, desi cele doua...
Oamenii si cimpanzeii seamana intre ei mai mult decat se intampla intre femei si barbati! Multa lume...
Poate fi greu de crezut, dar Victoria s Secret a fost, de fapt, creat pentru barbati. Acesta...