Cum poti socializa cu fetele din scoala?

Cum poti socializa cu fetele din scoala?

Baietii din ciclul gimnazial si liceal au in general prieteni baieti si sunt foarte timizi in relatia cu fetele.

Iata cum poti socializa cu fetele din scoala:

1

Informati-va cu privire la evenimentele din scoala – petreceri, concursuri sportive, spectacole si participati la acestea pentru a cunoaste cat mai multe fete.

2

Interesati-va ce trebuie sa duceti la asemenea evenimente si cum trebuie sa va imbracati, deoarece fetele apreciaza baietii care se imbraca bine.

3

Mergeti cu prietenii la astfel de evenimente, deoarece va va fi mai usor sa socializati si sa intrati in vorba cu fetele.

4

Daca doriti sa intrati in vorba cu o fata care va place, cereti ajutorul grupului de prieteni, pentru a nu va simti stanjeniti. Nu este indicat sa abordati fetele cele mai populare din scoala, daca nu sunteti foarte populari. Cel mai bine ar fi sa intrati in vorba cu colegele de clasa, pentru inceput.

5

Informati-va cu privire la evenimentul la care participati, pentru a putea purta o conversatie cu o fata pe aceasta tema. De exemplu, daca sunteti la un meci de fotbal, puteti sa va informati cu privire la echipa adversarilor, insa incercati sa nu dati impresia ca ati fi tocilari.

6

Intrebati fetele daca au hobby-uri legate de eveniment, iar daca raspunsul este unul negativ atunci spuneti-le daca aveti sau nu un astfel de hobby, pentru a incepe o conversatie legata de acest subiect. Astfel veti putea afla care va sunt intersele si va veti cunoaste mai bine.

7

Purtati o conversatie timp de 10-20 de minute. Incercati sa fiti glumeti, fara a exagera, insa.
Incepeti o conversatie despre telefoane mobile si cereti-le fetelor numarul de telefon.

8

O data ce ati intrat in vorba cu fetele de la scoala, pastrati relatia de amicitie deschisa, comunicand cu ele cat mai des, pentru a putea in final sa va faceti o relatie cu cea care va place mai mult.
.

Etichete: fete, scoala, baieti, relatie

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Scoala este esentiala pentru educatia si pentru viitorul oricarei persoane. In aceasta institutie, insa, nu te duci...
Scoala nu trebuie sa fie vazuta ca o inchisoare sau ca un loc plictisitor si stresant. Iata...
Iata ce puteti face pentru a scapa de pedeapsa daca nu v-ati facut temele, dintr-un motiv sau...