Cum sa fii mai sociabil si sa-ti castigi mai multi prieteni?

 Cum sa fii mai sociabil si sa-ti castigi mai multi prieteni?

Felul in care te imbraci, cum te aranjezi, cum mergi si comportamentul per ansamblu reflecta oamenilor cine esti.

Poate iti este dificil sa-ti faci noi prieteni sau sa te expui in scena sociala intr-un mod “cool”. Doar citeste acest articol si schimba-ti viata intr-una mai buna si mai distractiva.

Pasi de urmat:

1

Fii igienic. Oamenilor le place sa fie in preajma celor care sunt curati si care miros bine. Asadar, spala-ti dintii de doua ori pe zi, fa un dus in fiecare zi sau ori de cate ori este sanatos mediului in care traiesti si foloseste mereu deodorant si apa de colonie sau parfum.

Adu bucurie stilului de imbracaminte. Ce mesaj transmiti oamenilor prin felul in care te imbraci? Iti place sa porti haine simple, largi sau culori obisnuite? Ei bine, atunci incearca sa te imbraci intr-un mod mai vesel. Oamenii sunt mai atrasi de cei care arata ca au parte de bucurie in viata lor. Nu trebuie sa te schimbi complet dar incearca sa imbunatatesti cateva lucruri.

- Culori mai vii. In loc sa alegi culorile pale, bej, tonuri intunecate sau gri, orienteaza-te catre albastru deschis, verde pastelat, roz sau orice culoare care transmite bucurie.
- Fii la curent cu moda. Fa o cercetare pe internet. Cauta pe Google pentru a afla ce tipuri de pantofi, blugi, tricouri si accesorii sunt la moda in prezent. Exista mii de site-uri si blog-uri care te pot ajuta.
- Nu te stradui prea tare. Nu trebuie sa porti tot ce se spune ca este la moda dar tine cont de ceea ce ar arata mai bine pentru tipul tau de corp, culoarea pielii si gustul personal. Oamenii arata mult mai cool atunci cand se imbraca la moda si totusi arata de parca nu au despus prea mult efort.

2

Creeaza-ti un look care flateaza. Intra pe Google si cauta ce fel de tunsori si coafuri se poarta pentru forma fetei tale si alege ce se potriveste mai bine gustului tau personal. Inca o data, nu trebuie sa arati de parca te straduiesti prea tare. Cel mai bun este un look subtil. Daca vrei sa te machiezi poti intra pe YouTube pentru a cauta tutoriale despre machiaj.

3

Imbunatateste-ti pozitia corpului. Nu sta cocosat! Nu numai ca este rau pentru spate ci este rau si pentru modul in care te percep persoanele din jur. Mentine-ti pozitia dreapta, leagana-ti putin bratele in timpul mersului si priveste intotdeauna oamenii in fata pentru a face contact vizual. Acest lucru arata oamenilor ca nu te temi de viata si te vor respecta mult mai mult, instantaneu.

4

Vorbeste cu persoane noi in fiecare zi. Du-te la cineva pe care nu cunosti sau cu care abia vorbesti si intreaba orice. “Cat e ceasul? Vreau sa stiu daca ora de pe telefonul/ ceasul meu este corecta’’, de exemplu. Apoi, zambeste si multumeste. De asemenea, poti incerca sa faci un compliment unei persoane, cum ar fi “Apropo, acea bluza arata cool pe tine’’. Incearca sa faci astfel cu o persoana diferita in fiecare zi. Oamenii vor fi mai apropiati de tine cand te vor vedea data urmatoare, ceea ce poate duce la mai multa interactiune si apoi, la prietenii.

5

Frecventeaza diferite locuri. Iesi din casa, pur si simplu. Imbraca cea mai buna tinuta, adopta noua ta atitudine si du-te la o plimbare si mananca ceva la un mall sau fa o plimbare intr-un loc aglomerat. In aceste locuri poti exersa vorbind cu oameni noi, intrebandu-i despre aproape orice. Este un mod grozav de a arata oamenilor cat de cool esti si, de asemenea, iti poti exersa abilitatile de comunicare.

6

Citeste si fii la curent cu stirile din cat mai multe zone posibil. Citeste stiri despre celebritati si despre politica, de asemenea, afland ce se intampla in lume si in industria divertismentului. Cu cat stii mai multe despre cultura populara, cu atat vei avea mai multe subiecte si lucruri despre care poti intreba oamenii cu scopul de a porni o conversatie.

Etichete: sociabil, prieteni,

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Prietenia este o relatie afectiva dupa care orice om tanjeste. Fara prieteni am fi mai saraci. Dar...
Vrei sa afli daca o persoana intrata recent in viata ta te place sau nu? Ai putea...
Prietenii sunt foarte importanti pentru orice om. Fara acestia, singuratatea, depresia, anxietatea se pot instala rapid in...