Cum sa nu stanjenesti un barbat?

 Cum sa nu stanjenesti un barbat?

Daca va place un barbat, care se comporta putin ciudat in preajma voastra, exista mai multe lucruri pe care puteti sa le faceti, pentru ca sa nu se simta stanjenit.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

Fiti deschise. Preluati pentru o vreme fraiele, deoarece majoritatea barbatilor timizi nu se deschid de la prima intalnire, fata de partenere. Asadar comportati-va normal si fiti deschise, daca doriti ca relatia sa functioneze.

Purtati o conversatie normala pe teme care nu implica intrebari personale sau referitoare la relatiile anterioare. Daca dati dovada de umor si il atingeti usor pe mana, veti face un barbat timid sa se destinda in prezenta voastra.

Nu insistati. Daca un barbat nu va place este bine pentru ambele parti sa nu fiti insistente, doarece veti parea disperate si il veti face pe cel de langa voi sa se simta si mai stanjenit.

Mergeti mai departe daca relatia nu functioneaza. Exista o gramada de barbati, asadar va pueteti gasi pe altcineva.

Evitati discutiile depre menstruatie, sex, etc.

Nu ii acordati prea multa atentie si nu va asteptati ca el sa porneasca o conversatie, deoarece se va plictisi. Daca tace, incepeti sa discutati despre orice va vine in minte.

Acordati-i atentie. Daca iesiti cu mai mult prieteni, integrati-l in grup. Nu este bine nici sa-i acordati toata atentia, dar nici sa-l ignorati. Un barbat timid se va simti comod intr-o situatie de mijloc. Asadar, cel mai bine este sa va purtati normal.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iata cateva sfaturi despre cum poti sa il atragi pe barbatul de care te-ai indragostit: Fa cunostinta...
Orice femeie cauta relatia perfecta, acea conexiune puternica alaturi de barbatul iubit. Tocmai din dorinta de a...
Barbatii pot afisa o imagine impecabila, care de multe ori se dovedeste a fi de fatada, ascunzandu-si...