Cum sa seduci o persoana mai tanara?

 Cum sa seduci o persoana mai tanara?

Persoanele tinere prefera in general parteneri de varsta apropiata. Insa relatiile de cuplu intre persoane cu  diferenta mare de varsta pot fi intelepte, pline de multumire si de experienta.

Daca aveti peste 30 de ani si doriti sa aveti o relatie cu o persoana de cel putin 20 de ani, iata cateva sfaturi despre cum puteti s-o seduceti:

In primul rand trebuie sa gasiti un partener/o partenera potrivit/a. Acest lucru nu este deloc usor, insa evitati sa judecati oamenii in functie de prima impresie. In general persoanele care au 20 si ceva de ani sunt deschise spre relatii cu persoane de peste 30 de ani, deoarece au suferit dezamagiri in relatiile cu cei de varsta apropiata. Asadar fiti calmi si increzatori si cu siguranta veti gasi persoana potrivita.

Comportati-va cu persoana iubita ca si cum ati avea aceeasi varsta. Tinerii sunt usor de impresionat daca ii tratati cu respect si dati dovada de prietenie, lucru ce le va potentia respectul de sine. Faceti-va iubitul/iubita sa se simta puternic/a si increzator/increzatoare si daruiti-i cadouri ( flori, animale de plus, felicitari) pentru a simti ca il/o iubiti si ca este special/a pentru voi.

Dati de la inceput dovada de umor si fiti deschisi spre comunicare, insa evitati sa-i acaparati tot timpul liber persoanei iubite si nu incercati s-o indepartati de persoanele de aceeasi varsta – aceasta fiind greseala cea mai mare pe care o poate face cineva atunci cand incearca sa seduca o persoana. Telul vostru trebuie sa fie acela de a-i intari partenerului/partenerei increderea in sine, nu de a il/o descuraja.

Propuneti-i partenerului/partenerei activitati comune, care sa va evidentieze trasaturile si experientele comune.

O data ce relatia evolueaza este posibil ca partenerul/ partenera mai tanar/a sa nu se simta confortabil in a face activitati de cuplu. Acest lucru se intampla atunci cand o persoana mai tanara are o relatie cu cineva mai in varsta si se teme de reactia parintilor si a prietenilor de varsta apropiata. 

Constientizati ca partenerul/partenera mai tanar/a poate fi supus/a unei presiuni morale. Exista posibilitatea ca la un moment dat, iubitul/iubita mai tanar/a sa se apropie mai mult sau sa se distanteze de voi. Daca simtiti ca va evita sau se simte stingherit/a, atunci nu insistati si continuati-va viata.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Multe femei, in special cele tinere, se simt adesea nesigure in relatiile lor de dragoste. Ei bine,...
Micile neintelegeri duc adesea la certuri in randul cuplurilor. Exista vreo cale de a nu te certa...
Daca sunteti adolescente si nu va puteti decide pe cine sa alegeti dintre mai multi iubiti, iata...