Cum sa te comporti dupa o despartire

Cum sa te comporti dupa o despartire

Despartirile nu sunt usoare si poate fi destul de stanjenitor sa dati ochii cu fosta sau fostul.

Iata cum trebuie sa va comportati dupa o despartire:

Fiti voi insiva si nu disimulati fericirea, incercati sa va simtiti bine si sa nu pareti disperati.

Comportati-va respectuos fata de persoana cu care ati fost intr-o relatie. Nu fiti rautaciosi si nu va aratati sentimentele, deoarece nimic nu e mai rau decat sa pareti disperati.

Aratati-i fostului sau fostei ca nu va pare rau ca nu mai sunteti impreuna. Fiti increzatori in sine si nu dati frau liber regretelor. Cu siguranta veti gasi o persoana potrivita, care sa va impartaseasca sentimentele.

Ramaneti amici cu fostul sau fosta. Nu trebuie sa fiti cei mai buni prieteni, insa este important sa ramaneti in relatii bune si sa va respectati reciproc.

Convingeti-va ca nu mai aveti nevoie de el sau de ea. Nu va pierdeti timpul cu regrete, nu va izolati si nu va permiteti voua insiva sa cadeti in depresie. Iesiti in lume si continuati-va viata, deoarece noi relatii se vor ivi inevitabil.

Nu incercati sa atrageti atentia fostei sau fostului, flirtand cu altcineva, deoarece nu veti crea un sentiment de gelozie ci va veti face de rusine.

Puteti sa va dati seama daca persoana cu care ati fost intr-o relatie doreste sa fiti amici, dusmani sau daca va vrea inapoi. Daca se comporta frumos cu voi, doreste sa fiti prieteni, daca nu da dovada de politete, va considera dusmani, iar daca face referinte la despartire, s-ar putea sa vrea sa va impacati, caz in care nu trebuie sa pareti disperati. Orice ar fi, incercati sa ramaneti in relatii bune cu persoanele de care va despartiti.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

In orice relatie, oricat de stabila si de fericita ar fi, apar la un moment dat mici...
Rata divorturilor a crescut semnificativ la nivel global, incepand cu 1970. Acest fenomen destul de galopant i-a...
Despartirile sunt dificile pentru orice om, fie ca acesta recunoaste sau nu. Emotiile tale sunt violente, dupa...