Afla daca esti o persoana buna la pat

Afla daca esti o persoana buna la pat

Oamenii sunt conceputi sa faca sex pentru a perpetua specia. Cu totii o facem, dar nu toti avem parte de cele mai frumoase si intense experiente. De aceea, ne intrebam, uneori, ce trebuie facut, gresim noi sau gresesc partenerii/ele? Suntem sau nu buni la pat?

Nu te nasti bun la pat, e clar! Pentru a ajunge sa cunosti arta amorului, e nevoie de timp, practica si multa comunicare cu partenerul/a. Exista, insa, si niste tipare de care e bine sa tii cont in relatia ta pentru ca satisfactia sexuala sa creasca, sa ajunga la un nivel optim. Iata cateva sfaturi in acest sens:

1. Bucura-te de moment. Cand faci sex, ramai concentrat doar pe activitatea in sine. Daca mintea iti zboara catre alte lucruri, cum ar fi problemele de la birou,  partenerul/a tau va simti si sexul va fi un esec. Implica-te si uita de altceva!

2. Increderea. Nivelul de incredere este foarte important in pat. Nu te indoi de posibilitatile tale si partia de sex va fi o reusita! Ai convingerea ca poti oferi satisfactie si simte-te sexi!

3. Noutatea. Ai auzit de o pozitie noua? Nu te sfii si vorbeste cu partenerul/a despre ea. Plafonarea e cel mai mare pericol pentru viata sexuala, asa ca e bine sa incerci noutati. De asemenea, jucariile sexuale si cadourile inedite va pot mentine sanatoasa relatia din dormitor.

4. Comunicarea. Pentru multi vorbitul despre sex reprezinta un tabu! Gresit! In orice relatie e bine sa vorbiti despre dorinte, preferinte sexuale. Bineinteles, e nevoie de doua minti deschise pentru ca procesul de comunicare sa fie un succes!

5. Exprimarea din timpul actului. Daca geamatul e un efect natural, nu il reprima de rusine! Traieste liber/a actul si vei continua sa ai parte de un sex bun! De asemenea, daca simti nevoia sa spui lucruri in timpul partidei, fa-o, fara sa te gandesti la ceea ce va crede el/ea despre tine! Aceste mici jocuri erotice nu fac decat sa mareasca nivelul de placere!

6. Sexul de placere. Din pacate, multe femei ajung in situatia de a face sex din obligatie! Conform unui studiu, 66% dintre frumoase fac sex doar o data sau de doua ori pe saptamana, ceea ce arata lipsa placerii din varii motive. O femeie  buna la pat (la fel ca si un barbat) nu face sex din obligatie! Ea are un libido puternic care are nevoie sa fie hranit.

7. Asculta-ti jumatatea. Fii atent la cel de langa tine! Limbajul corpului sau ceea ce transmite verbal iti vor arata de ce are nevoie. Invata sa asculti si sa vezi! Astfel vei putea evalua daca ai nevoie de un ritm mai alert sau unul mai scazut sau daca trebuie sa schimbi tehnica.

8. Dezinhibarea. Fa sex cu lumina aprinsa! Nu va mai rusinati unul de altul! Daca sunteti impreuna, e pentru ca va potriviti. Bucurati-va vizual unul de altul, in timpul actului, admirand fiecare particica a corpului partenerului/ei!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Anxietatea de performanta sexuala poate afecta atat barbatii, cat si femeile. Ea poate fi declansata de temeri...
Esti insarcinata si ai vrea sa faci sex, dar ai temeri? Nu ai de ce! Credinta populara...
Te-ai indragostit pentru prima oara si simti ca fara ea nu poti respira? O doresti din toate...