Cum sa faci cel mai bun cunnilingus. Sfaturi de la femei

Cum sa faci cel mai bun cunnilingus. Sfaturi de la femei

Sexul oral este un subiect dezbatut cu mare interes in societatea moderna, asta dupa ce, secole la rand, a fost tabu. Inainte de a citi acest articol, tine minte: sexul oral nu e o rusine, ci un act absolut firesc, indiferent ca esti barbat sau femeie. Si acum sa intram in subiect! Vom vorbi, astazi, despre sexul oral facut de barbati, denumit stiintific - cunnilingus.

Cum sa faci cel mai bun cunnilingus. Nu numai femeile pot excita barbatii, asigurandu-le o partida de  sex oral. Viceversa e valabila si poarta denumirea generica de cunnilingus. Diferenta? Procentual, cunnilingusul nu aduce la fel de multa placere, precum ofera, in orice moment, felatia. Aceasta realitate tine de constructia fizica si mentala a omului. Daca el n-are nevoie de foarte multe pentru a se excita, ea depinde enorm de comportamentul barbatului in timpul cunnilingusului. Altfel spus, femeia e mereu sensibila!

Cum sa faci cel mai bun cunnilingus. Hai sa vedem la ce se gandeste o femeie, cand partenerul sau ii ofera sex oral:

1. O face din obligatie! Un gand care apare, intotdeauna, la primele partide. Se intampla atunci cand ea simte ca acel cunnilingus este doar o intoarcere de serviciu. Nu face asta, omule, deoarece nu iti vei satisface partenera, ci o vei inhiba.

2. E prea brutal! Un cunnilingus bun nu inseamna ca trebuie sa agresezi zona intima a femeii(sigur, exista si exceptii. Daca ai intalnit o astfel de partenera, iti va spune ce doreste...). Multi barbati cred ca daca folosesc degetele in profunzime si chiar barbia, orgasmul e garantat. Din contra, poti provoca dureri care vor strica totul. Limba si buzele sunt de ajuns, daca nu exista cerinte speciale...

3. Nu ai dat jos barba! Cele mai multe femei adora barbatii cu barba, dar nu si in asternuturi. Barba tepoasa care le atinge zona intima provoaca mai degraba iritatie si...adio, placere!

4. Fii discret! Daca nu ai, deja, o conventie cu partenera ta in ceea ce priveste privitul reciproc in timpul actului sexual, nu te holba la ea! Cu atat mai putin cand faci cunnilingus. Se teme ca o poti vedea cu fata schimonosita si nu se mai poate relaxa....Odata ce relatia voastra avanseaza, femeia va scapa de acest complex. Iar atunci nu va mai trebui sa fii discret. Din contra!

5. Pastreaza saliva si in gura! Poate nu stiai, dar nu e deloc de preferat sa umpli vaginul de saliva! Prea multa umezeala inseamna putina frictiune, iar clitorisul nu va fi prea fericit. Concluzie: saruta cu pasiune zona intima a partenerei, insa tine in frau secretiile salivare.

6. Continua! Nu schimba nimic! Din dorinta de a provoca orgasm cu orice pret, barbatii incearca sa transforme cunnilingus-ul intr-o arta. Schimba pozitia si ritmul, cand vor si cand nu vor...Nu e bine, deoarece e posibil sa faci asa ceva chiar cand partenera ta se apropie de orgasm. Nu numai ca vei alunga clipa dar o vei frustra, iar actul va fi ratat. In genere, femeia iti arata cand se simte si cand nu se simte bine. Schimba ceva doar in situatia a doua!

7. Nu forta un 69! Femeile nu se dau in vant dupa 69, in general. Daca il incerci si ca o surpriza, lucrurile devin cu adevarat rele. Gandeste-te! O satisfaci foarte bine cu un oral, simte orgasmul seismic atat de aproape si...dintr-odata vede penisul in fata ochilor! Se duce pe apa sambetei toata placerea ei...

Cum sa iti satisfaci PARTENERA. Top 5 FANTEZII EROTICE ale femeilor

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Multe femei, in special cele tinere, se simt adesea nesigure in relatiile lor de dragoste. Ei bine,...
Ce stim despre barbati? Sunt simpli, grijulii, chipesi, fara sa se ingrijeasca neaparat excesiv, microbisti, in mare...
Creierul uman ne face, uneori, sa ne comportam irational, sa credem in teorii neargumentate si chiar ne...