Cum actioneaza FEMEILE inainte de a face SEX

Cum actioneaza FEMEILE inainte de a face SEX

Oamenii, fie ca vorbim despre barbati sau despre femei, sunt diferiti. De multe ori, sunt foarte discutate diferentele dintre barbat si femeie. Se vorbeste mai putin, insa, despre deosebirile din interiorul aceluiasi sex. Da! O femeie e diferita de alta, mai ales cand vine vorba de ingrijirea personala.

Sigur, exista actiuni psihosociale care le caracterizeaza, la un moment dat, pe toate reprezentantele sexului frumos. Vorbim de un tipar regasit de specialisti chiar inaintea unui act sexual. Concret, femeile actioneaza cam la fel cand stiu ca urmeaza sa experimenteze o noua partida....Sa vedem care sunt aceste comportamente asemanatoare:

1. Epilatul. Orice femeie care se respecta se va epila pentru partener, fie ca vorbim despre o relatie serioasa sau doar de o aventura. Igiena si aspectul sunt esentiale pentru a crea un cadru relaxat si pentru a lasa impresia dorita.

2. Lenjeria. Femeia stie ca imaginea conteaza. Asa ca actioneaza: lenjeria intima atragatoare nu lipseste de pe corpul unei frumoase care pune pret pe urmatoarea partida de amor.

3. Alimentatia. Inainte de sex, o femeie care tine la barbatul ce urmeaza sa o iubeasca are grija sa nu manance alimente ce i-ar putea provoca gaze intestinale. Ar fi penibil sa se intample un mic accident chiar intr-un moment de mare intensitate, nu?

4. Unghiile. Manichiura si pedichiura vor fi impecabile pentru barbatul dorit. Mai ales ca aceste zone tin de un erotism debordant.

5. Verificarea. Femeile vor sa miroasa precum niste flori ce sunt! Asa ca nu vor ezita sa isi miroasa anumite zone ale corpului, chiar si dupa ce au facut o baie relaxanta. Pentru aceasta verificare, se asigura ca sunt singure. Si daca partenerul conteaza cu adevarat, o femeie va folosi cel mai bun parfum pe care il are in casa.

6. Panica. Cam toate femeile sunt foarte stresate inainte de o partida de amor. Asta chiar daca nu duc o viata abstinenta. Sunt sensibile, iar emotiile le coplesesc de multe ori, indiferent de experienta!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Actual sexual este foarte important, atat pentru procreare, cat si pentru sentimentul de fericire la care orice...
Femeia este diferita de barbat. Am auzit cu totii aceasta expresie, macar o data in viata. Ea...
Orice femeie, mai devreme sau mai tarziu, incepe sa realizeze ca imbatraneste, facand astfel tot posibilul sa...