Cum afli caracterul omului. Buzele spun totul!

Cum afli caracterul omului. Buzele spun totul!

Buzele ne arata ce fel de personalitate avem! Cel putin asta sustin fizionomistii care au intocmit si un top al caracterelor in functie de tipul buzelor.

Formele buzelor reflecta, conform specialistilor, trasaturile de personalitate ale unui individ.

1. Buze mari si pufoase. Daca ai astfel de buzele, probabil, cand erai copil, ai petrecut mult timp hranind pisici maidaneze si cautandu-le un camin. Ai instinct matern innascut, iar protectia ta pentru cei dragi este inegalabila. In situatii dificile, te gandesti intai la cei din jur. Lesne de inteles ca esti un parinte model.

2. Buza superioara este mai mare decat cea inferioara. O persoana cu astfel de buze este emotionala, carismatica, indragostita de viata si atrage atentia asupra ei. Are o parere buna despre sine si adora sa fie in centrul atentiei. Bancul cel mai amuzant vine, in general, de la o astfel de persoana.

3. Buza inferioara este mai mare decat cea superioara. Daca ai buzele dispuse astfel nu te-ai nascut pentru munca de birou. Iti place distractia si ai nevoie de un stil de viata energic. Oamenii noi apar mereu in jurul tau. Iti place sa vizitezi mereu locuri, esti curios, sociabil si deschis catre noutate. Esti genul de persoana care poate deveni cu lejeritate un lider.

4. Buze obisnuite. Persoanele cu buzele obisnuite sunt , in genere, echilibrate si capabile sa rezolve orice fel de sarcina. Punctul lor forte? Capacitatea de a-i asculta pe altii. Accepta critica si trateaza opiniile celorlalti cu respect. In ciuda stoicismului, nu sunt straini de zambete si de glume. Paharul e intotdeauna pe jumatate plin pentru astfel de persoane.

5. Buze subtiri. Persoanele cu buze subtiri sunt, de regula, singuratice. Asa le place! Se descurca in aproape orice situtie. Daca ai buze subtiri, atunci esti, probabil, genul de persoana care nu are nevoie de companie atunci cand merge sa viziteze un muzeu sau atunci cand merge in vacanta. Totusi, in ciuda prieteniei tale cu singuratatea, te simti perfect in sanul familiei. Poti gasi, rapid, un limbaj comun cu alti oameni si ii pretuiesti pentru actiunile lor.

6. Buza superioara cu philtrum(adancitura dintre nas si gura) ascutit. Aceste persoane sunt foarte creative. Vorbim despre artisti talentati si muzicieni. De asemenea, acesti oameni au o memorie vizuala foarte buna si sunt mereu constienti de ceea ce se intampla.

7. Buza superioara cu un philtrum rotunjit. Daca ai buzele asa, esti, probabil, plin de compasiune, bland si sensibil. Orice lucru rau te poate afecta si vei gasi intotdeauna timp pentru a-i ajuta pe altii.

8. Buza superioara fara philtrum. Acesti oameni sunt printre cei mai responsabili si de incredere de pe planeta. Ei nu cunosc semnificatia cuvantului imposibil, iar termenele nu ii ingrijoreaza. Fac totul la timp. Cei dragi stiu ca se pot baza mereu pe ei!

9. Buze mici si pufoase. Persoanele cu astfel de buze sunt cochete si uneori rautacioase. Au intotdeauna grija de propriul confort si de propriile sentimente. Daca nu-i cunosti suficient, acesti oameni iti vor parea egoisti. In esenta, nu e asa. Pot fi prieteni devotati, care pun interesele personale pe aceeasi linie cu interesele celor importanti. Nu isi fac, insa, niciodata rau pentru a face bine altcuiva. Datorita acestui principiu, lucrurile functioneaza pentru ei.

10. Buza superioara foarte subtire. Persoanele cu aceste buze poseda calitati de lideri. Sunt persuasivi, energici, iar succesul lor e garantat. Cu toate acestea, au adesea probleme in relatia de cuplu. Principiul lor de viata? Mai bine sa fiu cineva decat sa fiu cu cineva.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nasul contribuie la aspectul unui om. Poate el , insa, avea vreo legatura cu personalitatea? Nu exista...
Corpul uman poate dezvalui multe despre personalitatea si despre caracterul unui om. Chiar si felul in care...
Oamenii de stiinta care se ocupa de comportamentul uman afirma ca exista o legatura directa intre caracterul...