Cum ai putea sa inlocuiesti un SOT PERFECT

Cum ai putea sa inlocuiesti un SOT PERFECT

Multi oameni sunt convinsi ca fericirea inseamna sa te casatoresti si sa faci copii. In realitate, exista o multitudine de alte lucruri care pot aduce bucuria interioara, pot oferi o semnificatie vietii tale.

Iata care sunt cele mai importante componente ale vietii ce aduc implinire si fericire, fie ca ai sau nu un partener ideal si multi copii frumosi.

1. Sanatate si bunastare. Un corp sanatos inseamna un spirit implinit. Nici o dificultate nu pare infricosatoare, daca esti sanatoasa: fara dureri de cap, raceala sau muschi bolnavi. Ai grija de sanatatea ta si fa sport pentru a fi mereu in forma deplina.

2. Job-ul visat. Meseria nu se face doar pentru bani, ci pentru ca iti place. In cele mai multe cazuri, succesul financiar provine dintr-un loc de munca pe care chiar il iubesti. Un loc de munca care aduce realizarea de sine, nu te va plictisi niciodata si iti va oferi bucurie. Daca ti-ai petrecut, spre exemplu, toata viata lucrand la o banca, insa ai visat mereu sa fii cofetar, reprofileaza-te! Va merita.

3. Prieteni adevarati. Ei sunt la fel de pretiosi ca dragostea adevarata. Un prieten este o persoana in care ai incredere, uneori, mai mult decat in propria persoana; e cineva care te intelege si impartaseste valorile tale. Puteti sa radeti impreuna si sa plangeti impreuna, insa, cel mai important, este faptul ca va puteti baza intotdeauna unul pe altul. Daca ai prieteni buni, fa tot posibilul sa nu ii pierzi!

4. Hobby-uri inspiratoare. Hobby-urile si interesele sunt esentiale pentru implinirea de sine. Stai cat de mult poti in preajma oamenilor care te fac fericita, care te ajuta sa te simti implinita. De asemenea, nu te teme sa faci lucruri noi. Spre exemplu, Anna Mary Robertson Moses, cunoscuta drept bunica Moses, a inceput sa picteze la 76 ani de plictiseala. Cativa ani mai tarziu, opera sa a fost vanduta cu milioane de dolari.

5. Economii si independenta financiara. Pregateste-te pentru zile negre. Unii inchiriaza un apartament, altii picteaza, cresc flori, au in grija caini de rasa sau doar economisesc bani. Orice se va intampla maine, economiile vor fi utile atat pentru tine cat si pentru cei apropiati.

6. Respectul de sine. Pune-te in valoare si nu lasa pe altii sa creeze indoieli cu privire la acest aspect. Asculta-ti inima si elibereaza-te de tot ce te tulbura sau te irita. Schimba mediul in care traiesti, daca e necesar. Gaseste un loc de munca in care job-ul tau sa fie apreciat. Scapa de cei care incearca sa te demotiveze. In fond, de ce sa tolerezi ceva toxic doar din politete?

7. Descopera-te si fii tu insuti. Iubeste felul in care esti. Ai grija de tine. Bucura-te de filme bune, de cadouri ocazionale, de alimente sanatoase. Fii buna, blanda cu tine si nu te ingrijora prea mult.

8. Dragostea adevarata. Iubeste-te, in primul rand, pe tine. Adevarata iubire se naste in inima ta si creste de acolo pentru a fi impartasita cu oamenii. Abilitatea de a vedea binele din oameni te va lumina. Oamenii fericiti sunt cei mai frumosi. Iubeste-te si iubeste viata. Numai asa vei fi in locul potrivit pentru a intalni persoanele care te vor iubi cu adevarat.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Viata de cuplu ar fi mai putin dificila, daca am avea o agenda cu raspunsuri pentru orice...
Relatiile sunt greu de gestionat, mai ales odata cu trecerea timpului. Se spune ca perioada critica in...
Despre relatii s-a scris si se va mai scrie mult. Cu toate acestea, adevarurile absolute nu pot...