Cum sa descoperi FORTA INTERIOARA. Fiecare ZODIE cu aptitudinile sale

Cum sa descoperi FORTA INTERIOARA. Fiecare ZODIE cu aptitudinile sale

Orice om are calitati si defecte. De multe ori, calitatea principala, acea forta interioara unica care iti arata drumul in viata, sta ascunsa multa vreme, deoarece inca nu stii ca exista sau poate nu esti pregatit sa o folosesti.

La un moment dat se va intampla si declickul, clipa in care aceasta superputere ce te reprezinta va iesi la suprafata si te va calauzi. Nu iti putem spune exact in ce consta aceasta forta. Stim doar ca specialistii au intocmit un top al superputerilor in functie de zodie:

BERBEC - Descoperitor de talente. Ai un talent extraordinar in a simti talentul, oriunde te-ai afla. Esti, cum se spune, omul potrivit la locul potrivit. Lesne de inteles ca ai putea fi oricand un excelent manager.

TAUR - Vigilenta aparte. Cititor de caractere. Sesizezi lumea dincolo de bariere. Nu treci niciodata neobservat si simti atunci cand cei din jur vor sa profite de tine.

GEMENI - Orator. Comunicare. Iti gasesti intotdeauna usor cuvintele si le folosesti fara cusur. Esti un lider.

RAC - Presimtire. De cele mai multe ori, reusesti sa simti ceea ce urmeaza sa se intample. Aceasta calitatea iti da mare incredere in sine. Ii poti ajuta cu sfaturi utile pe cei care cred in tine.

LEU - Parolist, punctual, echilibrat. Timpul este prietenul tau si il respecti. Dai senzatia ca stii cu exactitate cand trebuie sa vorbesti, cand sa taci si cand sa iei atitudine. Esti un prieten formidabil pentru cei care ajung sa te cunoasca!

FECIOARA. Informata, atenta, echilibrata. Informatia nu iti scapa niciodata si ajunge prima la urechile tale. Cu o astfel de calitate, vei putea sa traiesti viata asa cum iti place: vei construi casa in locul dorit, vei pastra in jurul tau doar oameni care merita, iti vei uni destinele cu persoana potrivita...

BALANTA. Ager. Nu te cunosti pe tine cum ii cunosti pe cei din jur. Parca poti sa le citesti mintile si le vezi reflexia interioara ca intr-o oglinda. Poti fi un bun sfatuitor,d esi la cat de putin te cunosti si tu ai avea nevoie de ceva sfaturi...

SCORPION - Rational. Orice informatie e trecuta prin sita mintii. Poti face diferenta intre vorbele spuse la intamplare si cele spuse din tot sufletul. Mincinosii n-au ce sa caute in viata ta.

SAGETATOR - Optimistul incurabil. Firea te ajuta sa reusesti mereu, fara sa ceri ajutor. Parca le cunosti pe toate...

CAPRICORN - Inspirat, echilibrat. Faci intotdeauna miscarea potrivita. Poate ca te misti mai greu, insa cantaresti bine fiecare miscare si actionezi doar cand esti sigur de reusita.

VARSATOR - Logic, cititor de ganduri. Reusesti mereu sa obtii ce iti doresti. Puterea mintii te ajuta.

PESTI - Empatic, vizionar. Vezi in ansamblu tot ce se intampla in jur, avand abilitatea de a uni piesele de puzzle.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Persoanele aflate in zodia Varsator sunt nascute in perioada 20 ianuarie – 18 februarie. Acest nativ este...
Persoanele aflate in zodia Capricorn sunt nascute in perioada 22 decembrie - 19 ianuarie. Acesti nativi au...
Persoanele aflate in zodia Pesti sunt nascute in perioada 19 februarie - 20 martie. Condusi de Neptun,...