Cum sa fii o PERSOANA ATRAGATOARE. Invata cele 5 tipuri de FLIRT

Cum sa fii o PERSOANA ATRAGATOARE. Invata cele 5 tipuri de FLIRT

Orice om flirteaza, la un moment dat. O fac, frecvent, persoanele singure. Nici cei aflati in relatii nu ocolosesc, insa, acest comportament. De ce simtim nevoia sa flirtam? In principal, datorita atractiei sexuale. Oamenii de stiinta au analizat flirtul si tot ce implica acesta, ajungand la concluzia ca exista mai multe tipuri de flirt. Iata care sunt acestea.

1. Flirtul jucaus. Cel mai frecvent tip de flirt. Oamenii il considera un fel de joc. Cum spuneam si mai sus, nici oamenii care se afla itr-o relatie nu trec peste acest flirt. Unii vor doar sa se distreze, sa se amuze, altii urmaresc sa-si insele partenerii/ele de viata...

2. Flirtul politicos. Acesta n-are nicio legatura cu atractia fizica. E doar o varianta formala si distanta.

3. Flirtul sincer. E flirtul oamenilor capabili sa comunice. Conversatiile in acest tip de flirt sunt, de obicei, foarte lungi si placute. Protagonistii se bucura de timpul petrecut impreuna si descopera treptat ce regasesc atragator unul la celalalt. Practic, acest gen de flirt pune bazele unei relatii serioase.

4. Flirtul traditional. In aceasta situatie, barbatul actioneaza, intotdeauna, primul, mai ales atunci cand vine vorba de implicatii fizice. Femeia traditionala va raspunde la acest flirt, daca este interesata.

5. Flirtul fizic. Atingerile si limbajul trupesc sunt specifice flirtului fizic. Daca o persoana este atrasa de cealalta, ii va zambi si va face tot posibilul sa o atinga, pe durata conversatiei. De multe ori, aceasta nu implica latura verbala. Nu este o situatie in care se fac complimente.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Romanticii incurabili scriu adesea mesaje care nu numai ca trezesc sentimente placute, ci, chiar provoaca zambete si...
O persoana frumoasa, atractiva, are multe atuuri in societate, mai ales daca devine cunoscuta: poate gasi job-ul...
Flirtul este esential atunci cand te simti atrasa de un baiat. Prin intermediul sau, oamenii se conecteaza,...