Cum sa iti alegi jumatatea. Cei mai inteligenti 5 barbati, in functie de zodie

Cum sa iti alegi jumatatea. Cei mai inteligenti 5 barbati, in functie de zodie

Orice femeie doreste langa ea un barbat inteligent, care se poate descurca in orice situatie. Dragostea nu inseamna matematica, suntem, probabil, cu totii de acord. Insa pana sa traiesti acest nobil sentiment, ai putea sa analizezi barbatul care iti face place, din prisma zodiei!

Specialistii in astrologie au realizat un top al celor mai inteligenti barbati, in functie de zodie.

1. Rac. Acest nativ dezvolta o inteligenta interpersonala unica. Barbatul rac poate cuceri o femeie printr-un simt foarte dezvoltat al umorului, dar si prin capacitatea sa fabuloasa de a face o reprezentanta a sexului frumos sa se simta in largul sau. Racul e inteligent si te va cuceri usor-usor. Daca te indragostesti de un barbat rac, probabil o sa vrei sa traiesti toata viata langa el.

2. Berbec. Cu siguranta, unul dintre cei mai inteligenti nativi ai zodiacului. Nu e un logician innascut, dar stiintele exacte, precum matematica, reprezinta punctul sau forte. Are spirit practic, asa ca intotdeauna va gasi cele mai rapide si mai simple solutii in orice situatie. Nu face un pas inapoi, atunci cand ii place o femeie. Are sarm si metode secrete de a o cuceri. Foloseste cu pricepere simtul umorului pentru a-si face loc in sufletul alesei sale.

3. Sagetator. Poseda o inteligenta care atrage ca un magnet reprezentantele sexului frumos. Odata ce a inceput sa flirteze cu o femeie, aceasta isi va da seama aproape instant ca are de-a face cu un barbat destept. Daca dai peste el in club si te invita la dans, te vei simti in centrul atentiei! Isi coordoneaza foarte bine miscarile si te va impresiona negresit!

4. Leu. Nivelul sau de inteligenta il ajuta sa anticipeze foarte bine reactiile oamenilor din jur. Actioneaza intotdeauna potrivit situatiei, fiind lider innascut. Galant si cuceritor, leul face impresie excelenta in fata unei femei. Odata intrata intr-o relatie cu un leu, vei simti fericirea. E un partener de viata formidabil!

5. Balanta. Este un empatic prin definitie. Asa reuseste sa comunice extrem de simplu cu oamenii din jur. E un bun orator si poate manipula lejer pe cale verbala, fara ca victimele sale sa constientizeze. Cand doreste inima unei femei, e diplomat, misterios si fermecator.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nativele zodiei Leu sunt puternice, entuziaste, deschise, amuzante, romantice, pasionale si poetice, fiind prietene si iubite extraordinare. ...
Trecerea timpului ne influenteaza pe toti, in mod continuu. Dar timpul nu inseamna doar imbatranire fizica, ci...
Astrele vor crea, in 2018, din pacate, anumite dificultati pentru trei dintre nativii Zodiacului! Acestia vor trebui...