Cum sa NU te comporti cu barbatul tau

Cum sa NU te comporti cu barbatul tau

Orice femeie cauta relatia perfecta, acea conexiune puternica alaturi de barbatul iubit. Tocmai din dorinta de a avea parte de o relatie fara cusur, multe reprezentante ale sexului frumos depasesc limitele, asumandu-si inclusiv rolul de barbat in cuplu. Practic, isi sacrifica fericirea pentru binele cupluluii, iar acest comportament nu poate avea un happy-end. De aceea am intocmit o lista de comportamente pe care femeile nu ar trebui sa le aiba intr-un cuplu.

Cum sa NU te comporti cu barbatul tau:

Nu incerca sa-i rezolvi problemele. Daca sotul/iubitul are probleme la locul de munca si implicit probleme financiare, nu incerca sa gandesti in locul sau, sa il salvezi! Un astfel de comportament, il poate transforma intr-o persoana nehotarata, comoda si incapabila sa decida pentru sine. Discuta cu el despre problema, insa lasa-l sa ia decizia, fara sa il influentezi prea tare! 

Nu-l lasa sa se planga pentru orice. Daca esti mereu umarul pe care plange, cel mai probabil se va indeparta de tine incet si sigur. Asta pentru ca barbatii nu se indragostesc de femeile carora le e mila de ei. Asadar, daca are tendinta de a fi mereu dramatic, trezeste-l la realitate! Impinge-l spre noi obiective, spre solutii si nu-l lasa sa isi planga de mila.

Nu renunta la cariera si la bucuriile vietii pentru el. O femeie are pasiuni, prieteni, cariera. Doar pentru ca si-a gasit jumatatea, nu inseamna ca trebuie sa renunte la aceste bucurii ale vietii. In plus, daca te dedici exclusiv familiei, partenerul de viata isi va pierde , la un moment dat, interesul pentru tine. In schimb, daca ramai implicata in proiectele tale si iti vezi de propriile hobby-uri, sotul/iubitul te va aprecia si mai mult.

Nu iti schimba look-ul doar pentru ca spune el. Daca partenerul de viata e virulent si iti dicteaza schimbari de look(sa iti tunzi parul scurt, spre exemplu), nu il asculta. S-a indragostit de tine sau de o imagine viitoare?!  In schimb, daca iti cere sa faci mici schimbari, cum ar fi sa nu mai porti sutien, arata-i ca iti pasa si fa-i pe plac. Acest tip de comportament va intari conexiunea voastra emotionala.

Nu incerca sa pari mereu mai inteligenta decat el. Daca intotdeauna ii aduci contraargumente, o sa-l sperii. Barbatilor le place provocarea, insa nu sunt deloc impresionati de femeile care le raspund mereu cu Ti-am spus eu! Chiar daca esti mai desteapta ca el, nu trebuie sa ii arati intruna asta! Fiecare om trebuie sa se simta important. Dominatia ta il va indeparta, mai devrmee sau mai tarziu. Asadar, incearca sa gasesti un echilibru in comunicarea cu cel pe care il iubesti.

Nu-i arata superioritatea financiara. Chiar daca se intampla sa castigi mai multi bani decat iubitul/sotul tau, incearca sa nu-i arati mereu asta. Cand ii cumperi, spre exemplu, un cadou, evita sa alegi unul scump. Valoarea in bani a cadoului sa nu depaseasca cu mult valoarea cadoului pe care ti l-a facut el. Altfe, se va simti in inferioritate si va cauta sa se indeparteze. Mai mult,  daca partenerul de viata este un materialist, va cauta sa profite de slabiciunile tale pentru a trage foloase pe termen lung...

Citeste si: Cum sa ai o casnicie sanatoasa. Cercetatorii au descoperit cauza principala a divorturilor

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca va place un barbat, care se comporta putin ciudat in preajma voastra, exista mai multe lucruri...
Barbatii pot afisa o imagine impecabila, care de multe ori se dovedeste a fi de fatada, ascunzandu-si...
Anumite relatii nu sunt facute sa reziste, iar acestea includ aventurile cu barbati insurati. Indiferent de cat...