Cum vad BARBATII si FEMEILE FRUMUSETEA. Vezi care sunt diferentele

Cum vad BARBATII si FEMEILE FRUMUSETEA. Vezi care sunt diferentele

Unii cred ca numai barbatii pot aprecia frumusetea unei femei. Nu e adevarat! Barbatii nu sunt singurii experti in domeniul frumusetii. Mai mult, acestia nici nu prea pot fi foarte obiectivi. Astazi, facem o comparatie intre frumusetea vazuta prin ochii barbatilor si cea vazuta prin ochii femeilor.

1. Alegerea hainelor. Barbatii, intotdeauna, vad imaginea in ansamblu. Femeile, in schimb, observa totul, de la marca esarfei pana la calitatea captuselii. Femeile sunt foarte bune in acest sens, fiind si foarte mofturoase.

2. Aspectul. Numai femeile inteleg, cu adevarat, cat efort este necesar pentru ca o femeie sa arate bine. In schimb, barbatii vad si apreciaza frumusetea, dar nu cunosc pretul, deoarece(cei mai multi) nu investesc nici prea mult timp, nici prea multi bani in propriul lor aspect.

3. Machiajul. Barbatii apreciaza arta machiajului, dar numai rezultatul final al acestuia. Reprezentantele sexului frumos verifica felul in care a fost facut machiajul, taxand orice mica greseala de make-up.

4. Comportamentul. Un barbat vede o femeie ca un intreg. Ii place sa o vada zambind, admira ochii sai frumosi etc. De cealalta parte, femeile nu renunta o clipa la ochiul critic! Vor observa modul cum merg alte femei, felul in care isi folosesc acestea limbajul corpului intr-o conversatie si multe alte lucruri ce definesc o persoana. Astfel, femeile vor afla daca au in fata o regina, un vanator sau o femeie ratata.

5. Corpul. Se spune ca barbatii si femeile vad un corp in acelasi mod. Nu este adevarat. Reprezentantii sexului tare observa formele, silueta in sine. Atentia lor este atrasa de cele mai ... fierbinti parti ale corpului. In schimb, femeile nu vor rata zonele cu celulita, indiferent cat de atragator ar fi un fund. Nici un abdomen usor mai incarcat sau cateva kilograme in plus nu vor scapa de ochiul analitic al femeii.

Concluzie: din cate se pare, barbatii nu sunt capabili sa deschida ochiul critic. In schimb, femeile sunt mereu vigilente si foarte exigente cu privire la frumusetea feminina!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ingrijirea corporala si elementele de infrumusetare sunt parte din viata femeii moderne. Creme, deodorante, parfumuri, rujuri etc....
Toate pasionatele de frumusete si ingrijire sa fie pe receptie! Statul in fata oglinzii cu orele, cautarea...
O persoana frumoasa, atractiva, are multe atuuri in societate, mai ales daca devine cunoscuta: poate gasi job-ul...